• narumon
    #65
    "Viszont választás elé se fair állítani, hogy 50 zenéből válassza ki azt a kettőt, amit továbbra is fog hallgatni és fizessen érte, miközben a többi is olyan jó."

    Most évi 50 zenéről beszélünk vagy mi? Mert olyan mintha most azt mondanád, hogy eddig nulla zenéd volt és hirtelen kell megvenni 50-60 lemezt? Évi 50 jó zene garantálom, hogy nincs, főleg olyan ami pénzt ér.
    Én évek óta veszek lemezeket hol 2-t egy évben hol 7-et attól függ mi jelenik meg, milyen a felhozatal, így most van pl közel 200 bakelit lemezem, kb 150 CD-m, kb 50db DVDm és kb 20-30 játékom. Körbenézve ismerősök között nagyságrenddel több mint nekik, pedig van olyan közöttük aki jobban áll anyagilag mint én. Én nem azt mondom, hogy töröld le a zenéket a vinyódról, én pont azt mondom, hogy hallgasd őket, és ütemezd be, hogy melyik az amelyik legjobban tetszik, azt vedd meg legközelebb. Töltsd le újakat, hallgasd őket, majd amelyik legjobban tetszik vedd meg legközelebb amikor tudod. Lehet, hogy 1 évben 2 CD-re lesz pénzed, lehet ha megerölteted magad akkor 4-5-re is futja, és azt veszed észre, hogy pár év múlva milyen szépen mutatnak a polcon. Engem pl jó érzéssel tölt el, hogy tudom, hogy a kedvenc filmeimhez hozzájártulam valami apróval. Pedig van olyan DVD ami ki sincs bontva, mert láttam már elégszer, meg ha nagyon meg akarom nézni akkor letöltöm, de ott a polcon, tudom, hogy fizettem az alkotóknak érte, és reménykedem, hogy lesz még ilyen film.