• Rapid81
    #47
    "Azért rengeteg olyan hely van ahol jogtisztán veheted számonként. Pl iTunes Music Store-ról nem hallottál még. Ott még ritka és rétegzenék is vannak fent, tehát még azt sem lehet mondani, hogy kicsi a választék."

    Mutass már egy Sphongle vagy egy Entheogenic albumot iTunes-on légyszíves. Kíváncsi volnék rá, hogy mennyibe kerül... Ja, hogy ilyen stílusú zenét (Ambient, Chillout) itthon legálisan nem lehet beszerezni?! Ha letöltöm, akkor meg rohadjak meg a börtönben?! Azt hiszem, hogy a k. anyját az összes jogvédőnek.

    Ja, persze van internetes rádió, csak azt a kocsimban lévő autórádió elég nehézkesen fogja, miközben napi 3-4 órát vezetek... A magyar kereskedelmi rádiózásról meg már előttem szóltak. 10 zene rotációban berakva egész nap, óránként random megkeverve, aztán hallottam már egymás után 2x ugyanazt is!

    Szerencsére vannak, akiknek nem a pénz az Isten, mint a drága luxusvillás artisjus-os köcsögöknek, akik már a meseolvasásért is jogdíjat szednek, hogy rohadna le róluk az összes ruha egy -25 fokos éjszakán a nagy magyar pusztában!

    http://www.ektoplazm.com/