Nailyenugysincs#12
a mátrix szinkronjával nincs is gond. régebben én is mindent szinkronosan néztem. de az utóbbi években egy filmet vagy sorozatot nem láttam aminek értelmes szinkronja lett volna. nem arról beszélek h félrefordítják a dolgokat hanem arról h sokszor olyan szinkronhangot választanak amitől kiráz a hideg. hirtelen két példát tudok hozni amiknél névre is emlékszek. az 1ik a vámpírnaplók. a mai napig minden héten letöltöm az új részt a barátnőmnek feliratosan és ott jó az eredeti hang. de amikor elkezdték szinkronizálni kérte h szedjem már le úgy is. az első részbe belenéztem és amikor megszólalt a főszereplő csaj az sokként ért. olyan undorító hangja volt h rosszul voltam. nem is néztem 1 percnél tovább. a másik az ncis-ből az abi. igaz h neki jó a szinkronja de volt egy rész amikor a rendes szinkronszínész beteg volt vagy nem tudom és beraktak egy másik csajt. na az is vmi gusztustalan volt.
de hogy jó példát is hozzak. a sithek bosszújában sokkal jobban tudom élvezni a szinkront mint az eredetit mert amikor pl hayden christensen beszélt az vhogy nagyon bénán sikerült számomra. a szinkron sokkal jobb. ilyenből viszont kevés van.