• narumon
    "Viszont magyarországon csak ezek maradtak, meg a volt szoci öreg zenészek. Más már nincs... Illetve egy két érdekesség pár évente."

Nekem most abszolút bejön a magyarok közül a Compact disco. Szerintem igényes elektronikus zene. Persze a műfajt kell szeretni hozzá de abban szerintem korrekt.

"Amúgy én is mindenevő vagyok ha zenéről van szó, viszont jellemzően a nálunk top ricsajok nem tetszenek."

Ezért nem nézek magyar zeneadót sem, meg képtelen vagyok rádiót hallgatni mert mindegyik ugyanazt a fost adja; mindenféle idétlen magyar akit nyomni kell meg Davidgetta és lédigaga és ebben ki is merültek. :(

"Meg furcsán néz rám mindenki akinek elmesélem hogy nekem az nem buli ha pénteken beszakad a dobhártyám, és üvöltenem kell beszélgetés helyett, miközben annyit hallok hogy "tuctuctuc dance tuctuctuc", majd megnézem ahogy hánynak az emberek, és szombaton egész nap rosszul vagyok.. :) De nem vagyunk egyformák."

Tini koromban jó is volt ez, illetve most is szívesen elmennék megnézni mondjuk egy Armin van Buurent, de hogy minden héten ezt csináljam, no az nekem sem. Szerencsére nálunk a baráti társaság is olyan, hogy hamarabb jövünk össze valakinek a kertjében sütni főzni iszogatni akár hajnalig, persze csak jó időben :)

"Filmekben viszont a pár Európai darab jöhet, egyébként pedig csak Ázsia, főleg Japán. Néhány havonta rámjön hogy megnézek valami amcsit, de mindig megbánom. Annyira bénák..."

Én ebben a mások által alaptézisnek számítóval értek egyet: "a legszarabb filmeket az amerikaiak csinálják.... de a legjobbakat is."