• zizikus
    #79
    Üdvözletem mindenkinek!

    Egész egyszerűen nem tudom megállni, hogy ne írjam le ezt a megjegyzést.
    Magam nem értek sem a művészetekhez, sem az irodalomhoz, de a természettudomány egy szűk területéhez igen, ami nem jogosít fel arra, hogy vitatkozzak bármiben is például egy vers elemzésével, vagy beleszóljak az orvostudományba.

    Nem tudom felfogni, hogy 0-ra redukált természettudományi ismeretekkel miért kell beleszólni olyan dolgokba, aminek megértéséhez nem elég egy általános iskola. Az olyan hozzászólások, amiknek az égvilágon semmi közük semmilyen tudományhoz de népszerűek lehetnek a fizikában/biológiában stb. kevésbé jártas emberek körében, hihetetlen károkat tudnak okozni.

    Belegondolt bárki is hogy, az idősebb megvezethető emberek akikre rásóznak olyan eszközöket, ami nem hogy nem gyógyít de még a használata is veszélyes nem tudja megvenni a gyógyszerét mert annak a rakat sz@rnak a törlesztését kell fizetnie? Mindezt azzal a felkiáltással, hogy az orvosok tudósok sem tudnak mindent! Elképesztő!
    Bár egy nagy tudós mondta egyszer, hogy addig míg a közterületeket politikusokról és nem tudósokról nevezünk el, nem lesz nagy fejlődés.

    Ennyire rosszul áll a mai oktatás? 34 éves vagyok, de a mi időnkben bizony nem jutottunk volna el középiskoláig sem ennyi tudással mint amit itt néhány hozzászólóról tudni lehet.

    Ne értsen senki félre, nem akarok megbántani senkit sem, de meg kell érteni, hogy vannak dolgok amihez mások értenek, mindenféle "elvonatkoztatás" nélkül. Én sem magam szerelem az autómat, mert NEM értek hozzá, vannak erre szakosodott emberek, akiknek ez a szakmájuk.

    Jöhetnek a fikázások! :-)

    Zizikus