Rózsák háborúja
 • Elar
  #129
  Nekem a faszom kivan ezzel a játékkal.
  Játékon ennyire még nem csesztem fel magam.
  Ez a rengeteg "érdekesség" amivel állandóan találkozom számomra feldolgozhatatlan :)
  ondolom az megvan minedenkinekm hogyha rövid fegyverrel (pl warhammer) mész akkor kételenség az ellen közelébe jutni, mert lelőnek, vagy elfutnak előled, vagy hosszúval leütnek. De ha ellened jönnek ezzel a szarral nem fogsz tudni elfutni, nem tudod leütni, nem találod el ijjal.

  Ugyanez hosszú fegyverrel. Ellenem közvetlen közelből leütnek. hogy hogyan ki tudja (Na jó gondolom ping). Én kb 5x ütök h kifeküdjön, állandóan 20-akat sebzek.
  Engem kettőből kiütnek. Vagy lefejeznek

  Az abszolút kedvencem a 50-60 szintű játékosok. Na azok nem elég hogy rohadtul tudnak, de kapnak valami rohadék bónuszt is, mert egyszerűen csiga vagyok hozzájuk képest még meztelenül is.

  Ja az is egy kiváló érzés amikor light ruházatba nnem tudok elfutni a heavy elől.... Ha még bónusz is van rajtam annak direkt örülök.

  Amivel egyedül tudok kezdeni valamit az a Elm íj, lightban a speed perks-sel. Ott viszonylag elég gyorsan tudok lőni és mostanában az első ötbe már sikerül bejutnom.
  A végén meg megtanulok fejre is lőni, mert mostanában egyre több a headshoot.....
  Azt egébként megköszönném a készítőknek, hogy egy fejlövés után (ami kb 60-70 pont) ugyan ne fusson már oda hozzám az illető és üssönle a kalapácsával.... Nem annyira életszerű