Rózsák háborúja
  • darki81
    #115
    arra gondoltam hogy van sok játék amiket végig lehet vinni, vagy coopban játszani.
    Az a helyzet hogy még mindég játszok a játékkal, mert ennek ellenére is tetszik, és ha netán van valami szuper gyerek akkor tovább állok :)

    Vannak csodafegyverek más játékokban is, és persze a legtöbben azt használják, én meg olyan vagyok hogy azért sem, inkább kihozom egy másikból a maximumot.

    Megtetszett a 150ezres bárd gondoltam kipróbálom, és elég érdekes dolgokat tapasztaltam:
    Beállítottam a leggyorsabbra, és volt olyan akinek 2x olyan gyorsan működött a cucc, ezt nem értettem annyira. Kör végére érdekes volt az az 58 kill a gyereknél.... berohant mindég a tömegbe és leritkította :D
    Biztos számít az is hogy hol találjuk el az embert, de engem általában 2-3 csapással szednek le vele úgy, hogy a legerősebb páncélruha van rajtam.
    Pont tegnap volt hogy bevittem a bárdot, és az egyik nagymenő gyerekbe 9-et csaptam, KILENCET! ezután megfordult és megölt :D ... de nem haragudtam rá annyira mert csapásonként adta a zsetont :)

    A múltkori eset az már látványosabb volt, de azt le is írtam :)


    Nekem haver vette meg a minap a játékot, 5 euro volt. Szerintem ha nincs lag nincs alacsony fps nincs csaló akkor ez nagyon jó játék lenne, de így is el lehet szórakozni vele csak nem szabad annyira komolyan venni :) Ha valaki csatlakozna hozzánk játszani szívesen látjuk, 4-en játszunk, de sajnos nem egyszerre, így kellenének még az aktív játékosok. Ha többen vagyunk általában olyan szerverre megyünk be ahol alacsony a ping és kevesen vannak.

    Még azt hozzáfűzném hogy találkoztam ügyes játékosokkal, és ha legyőznek 1v1-ben általában beírom nekik hogy szép volt és nem bosszant kicsit sem, mert az ő érdeme ő volt az ügyesebb, de ha egy segédprogram van mellette az már eléggé bosszantó és egyben lehangoló!

    Bocsánat a regényért, csak gyorsba legépeltem ami épp eszembe jutott :)

    üdv. d λ r k i .