• Cef
    Egyáltalán nem kötelező az FB, én is csak nem régóta vagyok fent és tökéletesen megértem ha valaki ótszkodik tőle.

Az FB egy hatalmas önreklám. Még sok munkaadó és fejvadász is a jelöltek facebookprofilját nézi meg az önéletrajz és a motivációs levél után (ez komoly, tapasztalat). Csajozás esetén is előnyt jelent(het), mert ha megtetszel egy csajnak az a profilodat fogja elsőként nézegetni. Nem beszélve arról, hogy még el is várja, hogy lájkold a posztjait és írj rá chaten. És ezek nem a 14 éves csitrik, hanem a 20-25 éves korosztály (de lehet, hogy ez csak errefelé jellemző).

Az ilyen oldalak arra jók a kapcsolattartáson és az üzengetésen kívül, hogy az életben könnyebben el tudd adni magad. Ez a személyes reklámfelületed. Szerencsére még nem tart ott a világ, hogy kötelező legyen, de ha majd a facebookon felnőtt korosztály lesz kulcspozíciókban mindenhol, akkor már nem lesz túl rózsás a dolog. Én nem vagyok fabeook buzi, jó ha 2-3 naponta felnézek egyszer, de sajnos az ehhez hasonló oldalak egyre inkább beleépülnek a társadalomba, és egyre inkább alapelvárás lesz a használatuk.