• MacropusRufus
    bocsi, hogy belekoty, de véleményem szerint az iskola diszkriminatívan jár el azokkal szemben akiknek nincs netjük. Régen is volt ilyen, de akkor lehetősége volt a gyereknek odamenni (pl. különóra vagy egyéb iskolán kívűli tevékenység a tanárral ami keretében plussz infót kaphattak akik ott voltak). Viszont a tanár nem kényszerítheti bele a családot egy plussz X ezer fornitos kiadásba. Ráadásúl diszkriminatíve teszi. Amennyiben az iskola minden tanulójának megadja az internet elérést 24 órában (akár az iskolában) úgy mehet a dolog, de amíg ez nincs úgy hátrányos helyzetbve hozza azokat akiknek nincs netjük
    Továbbá: az FB nagyon jó melegágya a különböző mókás alkalmazásoknak értem ez alat a kártékony progrmaokat. Nem hiszem, hogy egy tanár dönthet az én rendszerem biztonsága felől. Gondolom nem véletlenűl volt ingorálva az fb a routeredben. Ha esetleg támadás éri a rendszeredet akkor a helyreállítást ki fogja fizetni? :o
    Ez kb. olyan mindha a tanár csak egy lepratelepen osztana meg plussz infókat. Oda mehetsz nem biztos, hogy elkapod, de van rá esély... (tudom sarkos volt a példa, de abszolúlt fel vagyok háborodva az ilyenen... amilyen mókás gyerek vagyok még véletlenűl tőrlődne a tanár fb profile-ja + megjelenne 1-2 pronó hírdetés a neve alatt)