• narumon
    "Jujj meg ne sajnáljam már őket. Te sem dolgoztál még 3 műszakban minimálbérért, különben tudnád mi az a munka."

Én? No állítom többet dolgoztam mint a legtöbb szájhős.

"A tulajdonos? Mégis szerinted honnan lett pénze? A melósok dolgozták ki neki."

Ez amit mancika elképzel és fikázik. Valójában a legtöbb vállalkozónak nem az egerek hordták össze, hanem keményen dolgozott és szisztematikusan építkezett. Amikor az egyik ember való világot meg barátok közt sorozatot néz, akkor a vállalkozó még lehet hogy árajánlatokat csinál, amikor Mancikáék a görög tengerparton süttetik a hasukat akkor lehet, hogy a vállalkozó egész nyáron itthon gürizik.
    Ez egy nagy téveszme, hogy a menő vállalkozók csak úgy kinőnek a földből...

"Többet ér a menedzserek munkája? LOOOL Maximum a te (illetve a mai világ) kifacsart értékrendje szerint."

Hát lehet, hogy szerinted ez kifacsart, de ahova 1000-en jelentkeznek az nyilván nem ér annyit mint ahol csak 10 közül lehet választani.

"Javaslom menj el dolgozni műszakos melóban ahol szarnak a fejedre, még a nyugdíjkorhatárt sem érik meg az ilyen munkakörben dolgozók."

Dolgoztam ilyen helyen. Dolgoztam 3 műszakban, sőt dolgoztam a munkahelyem mellett máshol is, hogy közben tudjak valamit építeni. Dolgoztam úgy, hogy reggel a még alvó feleségemnek adtam csókot, este hazaérve meg a már alvó feleségemnek adtam csókot. És én nagyon sok ilyen vállalkozót ismerek. Igen van másmilyen is, mint ahogy rohadt sok Mancikát ismerek (elnézést ha valakit itt így hívnak) aki állandóan pofázik, de 16 órakor kiesik a kezéből a toll és megy haza való világot nézni.

"Egyszerűen ezeknek van pofájuk lehúzni másokat, minimálbérért dolgoztatni miközben palotában élnek."

Van ilyen is, nem mondom, hogy nem, de csak ez miatt kalap alá venni minden vállalkozót elég nagy tákékozatlanságra vall. Téged sem kényszerítenek, hogy ott dolgozz három műszakban. Tessék kitalálni egy jó ötletet, tessék tenni érte és tessék vállalkozónak lenni. Utána meg lehet osztani az észt.