Koszi a tanacsot! Sajnos a legtobbszor csak a farkas morgasanak a hangjat hallom meg, olyankor porgok korbe korbe mint a veszettfene, de amikorra meglatom honnan jon, akkor mar keso, nekem harangoztak :( Kiprobalom ezt a famaszos tanacsod hatha bevalik!? Most a tuskolabucsetresz-es kuldit csinalom epp. Mar 4 lada megvan a 6-bol, de a maradek 2-t az istennek sem latom a terkepen. Kozben bevallaltam egy masik kuldit, nyomokat kell keresnem, par premvadasz fickoval beszelgettem, elkaptak oket az indianok, elindultam a nyomokat felkutatni, itt jott a rettenetes nagy szivas(!) Megtalaltam a nyomot, elindulok elemezni, kiveszi a kezembol a gep az iranyitast, latom, hogy elindul a fohos a nyomok fele, kozben egy mocsok farkas jon be a kepbe es mikor vissza kapom az iranyitast mar kopni, nyelni nem tudok azonnal tamad a dog es vege! Deszinkronizalva vagyok :( Most szivok vele, mert otletem sincs, hogy mit lehet tenni, arra gondoltam gyors utazassal elmegyek nyilvesszokert meg loszerert a varosba, de gondolom visszafele nem nagyon van gyors utazas? szoval csak hosszas kovalygas utan tudok visszakeveredni oda? Ha van mar losipom, az azt jelenti, hogy barmikor, barhol tudok lovat hivni magamnak? mert ha igen, akkor valamivel konnyebb lenne a vissza ut.