Assassin's Creed III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

100% snc - b*szd újra a winfost 😄

Ccleaner-t hasznàlok
Regisztrációs adatbázisból kevés program gyomlálja ki saját maga után a nyomokat. Valamint, a telepítési könyvtárat is szeretik meghagyni pár kóbor file-lal. A saját felhasználói fiókod alá is menteget...
Nem tudom milyen rendszertisztítás végeztél, de vagy kézzel keresel és törölsz vagy teljes OPrendszer újrarakás a 100% sync. :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Arra esetleg tud valaki valamit mondani hogy a jàtèk plusz uplay full letorlèse majd rendszertisztitàs majd ujrainditàs ès uplay ujboli telepitèse utàn hogy a fenèbe jegyzi meg a jelszavamat,felhasznàlonevemet ès automatikusan belèptet frissitès utàn?Az jo hogy a règiben mindig megjegyeztettem a jelszavamat nade torlès utàn honnan tudnà ezeket az adatokat?Nem tetszik ez nekem..
Megprobàlom igy majd,koszi.
Ja haver aktivàlta az ovèt de az màr mindegy is,màr annak is orulnèk ha az olasz menne normàlisan.Viszont az olasz verziohoz nincs csak olasz felirat,ez az èn bajom,èrtem azzal nincs baj de jobblenne magyarul foleg a multis rèsz miatt.Probàltam a warezos topikban linkelt magyaritàst de meghal tole ès rendszervisszaàllitàs kell hogy ujra mukodjon.
Nemigaz hogy nincs valami legàl mòd hogy magyar felirat is legyen...
Alapbol nemèrtem mièrt nem fèrt rà a 2dvd-re az osszes europai felirat..
Rendben, egyelõre az utóbbi mögött döntök, majd ha kapok listát, akkor majd gyûjtök ahhoz, köszönöm a választ😊 és tényleg tele van mindig minden állattal az erdõ😄
Vannak területek és/vagy csoportok,akik listát adnak,mibõl kell nekik hány darab...amúgy szerintem a vándorárusnál vagy a városban elsózhatod mindet,mert úgyis mindig találsz annyi dögöt a vadonban😊
Rendben köszönöm a válaszokat, akkor elkezdem a kereskedést már😄 még lenne egy olyan kérdésem, hogy azokkal a dolgokkal, melyeket vadászat során szerzek az állatok lenyúzásával, azt célszerû egybõl eladni, vagy valami mást is lehet velük kezdeni? 😊
Jelenleg 10. szekvenciánál tartok a játék szerint kerek 30 óra játékidõvel és még csak 64%-os teljesítettségnél...

Steam ezt fura módon 51 órának tekinti.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

a.carkey
Ha nem aktiválta, akkor is hagyd, a feliratokhoz magyar szöveg nálad is meg lesz az olaszban, el tudod indítani, sõt, a menü is lehet angol, ha a havernak ez a problémája. (A magyar menü inkább zavaró, különösen ha az eddigi részekkel nyomtad, PLUSZ, hülyeségeket ír ki néha, hogy mit kell csinálni).

A medve nem játék.

a.carkey
A haver már aktiválta az övét?

Ha igen, ott a bibi. Szerintem töröld az egész UPlay és AC3 dolgot, szedd ki registrybõl is, hogy "nyoma se legyen", majd:

1. Uplay fel, nem indít el.
2. AC3 olasz fel, nem indít el.
3. Belép UPlay saját fiókba, de úgy, hogy ne jelentkezz ki kilépés után
4. majd restart pc
5. indít AC3, és szerintem mennie kell.

A medve nem játék.

a.carkey
Én már a 6.nál kb. a lényeggel végeztem. Úgyhogy amit írtam. Folyamatosan a sztorival.

A medve nem játék.

Hát sose árt,mert pénzt mindig tudsz költeni,fejlesztésre,térképekre,már az elsõ eladható nyúzásod óta😊
Sziasztok!
Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy kb. mikor érdemes elkezdeni kereskedni, vadászni, stb...? Most tartok a 7. szekvenciánál, mégsem láttam eddig értelmét, hogy ezekbe belekezdjek. Csak én vagyok így vele, vagy egy picivel késõbb fog eljönni ezeknek az ideje?
Sziasztok.Van egy problèmàm.
Olasz AC3-at vettem meg,eddig tokèletesen mukodott a foszàlat màr kitoltam.Kint olaszban ujratelepitettem egyszer a gèpet,majd felraktam a jàtèkot mèg mindig minden rendben.
Itthon haveromnak megvan a magyar vàltozat ès megprobàltuk feltenni az ovèt az enyèmre(miutàn letoroltem az enyèmet) a magyar nyelv miatt(gondoltuk aktivàljuk majd az èn cd-kulcsommal)persze nem mukodott,az Uplay-ben 2 AC3-at irt ki egyik az èn aktivàlt olaszom a màsik meg az aktivàlatlan magyar.
Mivel nem ment letoroltem a magyart majd visszaraktam az olaszt.
Ezekutàn jott elo az a problèma hogy a jàtèk nem indul csak ha nem megy a net.
Amint bekapcsolom kiirja hogy hiba a telepitès soràn lèpjen kapcsolatba az uplay help-el stb..
Màr csinàltam rendszertisztitàst meg visszaàllitàst is de semmi:S
Kulon az uplay-t is letoroltem,felraktam ujra mert telepitès utàn nem frissitett csak ha kulon telepitettem fel.
Valakinek lenne valami tippje mit tehetnèk?
a.carkey
Connor a mosómegvéket szereti. <#zavart1><#idiota>

A medve nem játék.

A tanyán, az utolsó hajós sztoriküldetés utáni betegellátást követõen. A kocsmában lehet interaktív beszélgetni az asztalossal és a dokival (akik már kellõképpen italosak). Feleségszerzés a téma, majd Connor-t is megkérdik neki mér' nincs még. Többek között, ezé' :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Piszkos  Fred
Ezt mikor mondja?😄

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Connor: "Nem lennék jó férj. Keveset adhatnák magamból..." <#falbav>
Persze, egyszer sem láttuk iskolába járni, így a személyes névmásokkal sem lehet tisztában! :Ð

a.carkey
Mi a probléma?

A medve nem játék.

a.carkey
"Fine Clothing" hozza a legtöbbet (azt hiszem 1800 tengeren, St. Augustineban). A nagymacskák akkor, ha már tudsz különbözõ magasabb minõségû cuccokat is, mint pl. valami nyaklánc. A medvebõr kombinációja valamivel is jól hoz. Egyébként ultrafos a gyártási rész menürendszere. Ezt nagyon elqurták. Tudom én, hogy erõltették a konzoloshoz, de azért legalább a visszalépést a menübe, hogy ne nulláról induljunk minden egyes backnél, na azt betehették volna a PCs változatba ... Furcsa, de ha megnyitottad az összes tavernt és boltot, akkor a kajának is korrekt ára van szárazföldön. Az a legolcsóbb legyártandó dolog, DE erre is vonatkozik az, ami minden gyártásra (ami egy hülyeség!!! 😄), hogy minél többet gyártasz belõle, annál drágábban állítja elõ az adott cuccost.

De a sorrend mindig az adott terület, ahol kereskedsz:
-szárazföldön, ahol nyomod a kereskedést ill. átvezet az út, ott az erõdök elfoglalása, mert különben magas vagy van adó, és a biztonságos legyen a konvoj.
-aztán a városokban összeszedni/kinyitni/felfedezni minden szart, amit össze lehet az ebbõl fakadó plusz receptek miatt.
-aztán a navy küldik, hogy 80%ról lejjebb menjen a kalóztámadás esélye (minél ismertebb vagy, annál inkább támadnak, míg az elsõ konvojok 100%os biztonsággal mennek át, ez igaz a szárazföldre is!!!)
-végül a folyamatos fejlesztése a manornak. Felesleges a fõ száll után, mert legalább addig is lesz pénzed és fegyvereid, és a manorosak a legjobbak, tehát - még ha több idõ is a játék nem fõszála, akkor is - érdemes játék közben küldizni szekvenciák után, mert akkor nyílnak meg az újabbnál újabb szálak.

Valami viszont segíthetne a PIVOT kérdésben, mert azzal én nem boldogulok.

A medve nem játék.

Most kapnak Spam-ot az biztos,3 napig.

Support nem segít semmit pedig lefényképeztem kódot,mindent és elküldtem.Köcsög banda.
Szedek le crack-et,csesszék meg a játékukat..

Hát emberek, nem rég panaszkodtam a revelations miatt, hogy nem fut jól a gépemen. Sajnos rájöttem, h az összes ac játék fosul van optimalizálva, mert kb. 5 fps különbség van nálam min és max graf között 😄.

De nem is ez a legfõbb gondom, hanem a nyomorult mikroakadozások, ami nem tudom mitõl lehet. Fõleg városi részeken, ha gyorsan futok, kis idõnként 1-1 pillanatra beakad a játék, ami nagyon idegesít.

A vicc, hogy ez a legújabb ac-nál fordul elõ a legkevésbé. Gondolom, azért mert a legújabb nvidia driver ehhez van igaztíva, a régebbi részekhez meg már nem passzol teljesen.

A mikro akadásokra tud valaki valami ötletet mert megõrülök tõle. Biztos, hogy nem a windows az oka, mert nem rég installáltam, ráadásul a win optimalizerrel a lehetõ legjobban megtisztítottam/rendeztem a gépet, még defragmentáltam is, aminek az újabb vinyóknál már egy ideje nem sok értelme van, de azért megtettem 😄.

Egyébként más játékoknál nem tapasztalom ezt, pl. far cry 3, új hitman, de valamiért az ac sorozatnál ez probléma a gépemnek, s megõrjít.

a szárazföldi konvojt már felfejlesztettem, de hogyan kell az embereket ?
Érdemes még hódprémet gyûjteni nagyon jó ára van (bár csak hajón próbáltam) és a hódok szánalmasan lassúak úgyhogy annyit lehet gyilkolni belõle amennyi jól esik, de a medve a jávorszarvas és a farkas is befutó. A nagymacskák szerintem nem hoznak annyi pénz mint amennyi meló van velük akkor már inkább farkas.

a legdrágább cuccokat gyûjtsd (medveprém, farkasprém, nagymacskák prémje)és azokból csináld csak a konvojt.. A konvojt is lehet "upgrédelni" (ha az iparosaid kereskedõid már felfejlõdtek) és akkor többet hoz... továbbá vegyél hajókonvojt is; arra több cuccot lehet tenni és jobb pénzt hoz... Ha vadászcsajt "felfejleszted" már nem is kell te vadászd ezeket, hanem tõle veheted ugyanebben az elborult menürendszerben...
hali
hogyan csináljak pénz a gyártásból a tanyán. eddig csak pár dolgot sikerült pl: láda, hordó de azok nem hoznak sok profitot
amúgy folyamatosan csinálom a tanya küldetéseket már megvan a kocsmáros házaspár is, ill. rengeteg recept áll rendelkezésemre de valahogy nem érzek rá
amúgy ha jól emlékszem van olyan is, hogy az ács(?)(1. kézmûves akit a tanyára hívtunk) alsó indexbe 2-es van írva, az mi??
Halihó.
Ha valakinek nem jutott póló a játékhoz és érdekli van egy eladó XL-s méretûm.
Akit érdekel írjon privátot.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

hjoppá. egyszer már megszívtam, ne legyen fegyver a kézben (remélem)
Nem fellökni, elkapni...
Egy lehetséges megoldás.

A járókelõket ne lökd föl! Ha az is sikerül, akkor lesz 100% szinkronizáció.

Nem tudom. utolérem, fellököm, de feláll, fut tovább. A fellökés tiltás csak opciónak tûnik, ezek szerint kizáró? de akkor mért ne deszinkronizál?
Kapd el! :Ð
Nehezítés, hogy ne lökj föl senkit közben!

Kergetem ezt a Hinckley gyereket körbe körbe a városon, oszt semmi. A pénzhamisítós küldiben. Mit tegyek.
Jah, értem. Esetedben, vágom, még ha nem is borsó! :Ð

Mellékesen, EZ NEM A warez topik! ;Ð
Egyébként stimmel a szabadsággal való érvelésed, viszont NEM ez az elsõ tutorial jellegû húzás a játéktól. Míg a kereskedésig eljutottál, minimum 3 ilyen korlátozó, "csak ezt nyomhatod" részen kellett átvergõdni.

Én az aszasszin küldetésektõl kaptam idegbajt, míg rá nem jöttem, hogy az egér ikonra kell kattintanom... Most meg az 'Intézd el a magasból' (10/1-es) küldetés emeli a vérnyomásom. Néztem videókat, de az én Connor-om, mindenkire ráugrik csak a célpontra nem, vagy ücsörög a magasban és nyúlkál/csapkod elõre a levegõben. Vagy elkapja a szárítókötelet és azon lóg...
Lassan azt kívánom, bárcsak annak idején, Lee kitekerte volna a nyakát! :Ð

a.carkey
Viszont, valaki leírhatná bõvebben ezt a pivotos részt, mert vagy bebugzódtam, vagy elqurok valamit, de nem találom õket.

A medve nem játék.

a.carkey
Már egyszer írtam: ha tele az inventorid sokfajta prémmel, pl. tegyük fel, hogy kezel 1000 darab valamit (csak mondtam egy számot, sosem számoltam mennyi fér az inventorydba), akkor hiába ölsz bármit, ha tele, nem számolja. Én úgy csináltam, hogy 50nél több sosem volt nálam semmibõl. Így nincs gebasz.

A medve nem játék.

a.carkey
A tanya küldiket folyamatosan kell nyomni, ugyanis ha vége, sok értelme szerintem már nincs a gyártásnak. Én legyártottam minden fegyvert amit lehetett amikor csak lehetett.

A medve nem játék.

a.carkey
Ez egy ilyen idõszak, biztos szopó front van.

Nekem legalábbis két napja szopás minden reggelem:
-befagy a kapu, nejem összetöri az összes kdíszt MIUTÁN kigányoltuk a lakást (XBox alatt is volt szilánk), kiég két izzó az autón, persze mindkettõ olyan helyen, ahol alig férek hozzá, Kfa nem fért be a lakásba, mert hiába mért lúzerkém 2,80at, ha 3,30 valójában, és 287 a gerenda, és még a csúcsdísznek is fel kell mennie.

A steames leárazások voltak az egyetlen pozitívumjai az elmúlt napoknak ... 😄

A medve nem játék.

SUNNY84HUN
meglett C:\Users\your windows account\AppData \Theta\Orbit\54

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

SUNNY84HUN
üdv , az ac 3 mentéseit honnan tudom elõvarázsolni , mert újra rakom a win 7et és nem akarom utána a 0 ról kezdeni <#rolleyes>.. köszi elõre is

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Az egész konvoj-craftolós tutorial kb. 2 perc. Mi ebben a korlátozás?

Everything is true, nothing is permitted.

"az van, hogy minden újdonságnak van tutorial-ja. Ergó, nem ragadtál be, csak követni kellett volna az oktató rész utasításait, utána már szabadon tudod használni a gyártást, szállítmányozást..."

Figy ez nyilvánvaló, de az viszont nonszensz hogy NEM LEHET MEGSZAKÍTANI a dolgot... vágod? Tehát én nem léphetek ki szabadon egy ilyen tutor közben ha úgy tartja kedvem és majd egyszer máskor csinálom végig, hanem agresszíven bentragaszt, amíg õ akarja... ez a gamer szabadságának arrogáns és felháborító korlátozása! Az igazi gamer pedig mást sem tart többre mint a szabadságot (most is warez topikban vagyunk!!!!)... hogy a jó anyjukba merték úgy megcsinálni hogy én valahonnan nem léphetek ki BÁRMIKOR amikor csak akarok..??? Nehogymár korlátozzanak vaze... 😄
Hát igen.... én eddig fõleg vadászattal és ládázással kerestem pénzt, de azt majd mind a hajóra el is költöttem... 😄
(a hajós küldik elõtt le a kalappal... nekem azok tetszenek a legjobban, akár külön játékot is csinálhattak volna erre, mert zseniális szerintem)
Bár, hogy a játék vadászat része se kergetett az õrületbe akkor semmi. 20 óra játékidõnél értem el a vadász alapkiképzéshez, Connor akkor mondja a barátjának, idézem: A nyílvesszõ, meg a muskétagolyó tönkreteszi a prémet. Innentõl kezdve én csak rejtett pengével vadásztam bokrokból, mivel a csali minden gyorsutazás után egy bug miatt eltûnt. Oké azért így is lehetett. Erre 99%-os mentésnél, a játék végigtolása (kb. 50-55 óra játékidõnél) után VÉLETLENÜL lelõttem egy nyulat íjjal, akkor látom, hogy se a prém nem sérült és minden egyéb nyúzható részt is megkaptam. Mondjuk én nem tudom, hogy ez félrefordítás, vagy az eredeti angolban is így van, de nagy pofára esés volt az egyszer biztos. Sok fáradtságtól megkíméltem volna magam, ha ezt tudom. Pl. szarvast vadászhattam volna lóról íjjal stb.

*a bug megoldásához.

Mondjuk, a fegyvereket csak egyszer lehet megcsinálni, aztán a fegyverraktárba kerülnek. Kereskedni nem lehet velük. Igazából legyártott áruval sem érdemes kereskedni (több pénzt emészt fel a nyersanyag meg az elõállítás költsége, mint amit a bevétel hoz). A nagy haszon a nyers prém kereskedelemben van, vadászni kell e köré építették fel a játék gazdasági rendszerét, meg gyakorlatilag az egész határvidék térképet is ezért pakolták teli vadállatokkal. De azért kösz a tippet a bud megoldásához. XD

Nálam is volt hasonló, de ezek szerint szerencsém volt, mert valahogy megoldottam.

Egyébként nem tudom másnak is feltûnt-e, de biztos, hogy ha a fõ történet szálat végig csinálta az ember és utána csinálja meg a tanya fejlesztés küldetéseit elõkerül pár rég nem látott ember. A kedvencem az volt mikor New York közepén a britek kivonulása után megjelent két vöröskabátos katona és amikor a patrióták legyilkolták õket valamiért engem is elkezdtek üldözni. Mivel a város közepén voltam, ahol rengeteg a katona, el lehet képzelni az a vérengzést amit rendeztem.

De beragadt. Nálam is elõjött a bug, csak mázlim volt mert gyorsan megtaláltam a megoldást a neten. Valóban a kereskedés tutorialjában van a gond, ha egérrel/egérgörgõvel válogatsz a menüben, egyszer csak pont a kívánt menübe nem enged és kilépni sem lehet. Az a megoldás, hogy olyankor szigorúan nyilakkal és enterrel szabad közlekedni a menüben és akkor jó lesz.
Szerintem, az van, hogy minden újdonságnak van tutorial-ja. Ergó, nem ragadtál be, csak követni kellett volna az oktató rész utasításait, utána már szabadon tudod használni a gyártást, szállítmányozást...