4265
-
Sponnyabob #3485 Most akkor nincs driver a videó kártyához így most kell telepíteni az újat. Közbe megtaláltam a közvetlen letöltési linket:
http://sites.amd.com/us/game/downloads/pages/radeon_win7-64.aspx
Ezt letöltöd és elindítod igazából csak a tovább gombot kell nyomkodni úgyis tudja i a dolga és hova kell mennie.
Nem sok idő nálam úgy 5 perc alatt megvan, de ez gondolom függ a géptől is. Amíg települ célszerű békén hagyni a gépet, szóval bezárni a futó programokat (böngésző, zene lejátszó) ha végez kéri hogy indítsd újra és ez után már kész is vagy használhatod a gépet remélhetőleg nem jön elő a probléma újra. -
Skyrim #3484 A CD-n lévő drivert ami a VGA-hoz volt megprobálom újra tenni.Mennyi szokott lenni amig egy driver teljesen letelepítődik ? -
Skyrim #3483 Nincs olyan hogy AMD eddig volt.Szóval most mit kéne csinálnom ? -
Sponnyabob #3482 Ez érdekes, mert akkor most elvileg nincs driver a gépen? Így elvileg nem futnának túl jól a játékok vagy egyáltalán. Egyébként ha az asztalon nyomsz egy jobb egér gombot ott lennie kell olyannak hogy Catalyst Control Center vagy AMD Vision Engine... Ha azt megnyitod, akkor bal oldat lent van egy olyan információ és azon belül szoftver ott kiírva hogy mi a verziója. Játékokban ez nem tehet kárt, legfeljebb nem indul egy adott játék vagy rosszul fog futni, de a játéknak nem szabadna hogy baja legyen. Egyébként innen tudsz a kártyádhoz drivert szerezni, csak tudnod kell a kártyád pontos típusát. -
Skyrim #3481 Most nem tudom milyen driver van rajta,de megjavult.Egyszerüen csak annyit csináltam hogy megmondtam neki hogy törölje le az elözőt,és újraindúlt,és most megy. KÖszönöm :) -
Skyrim #3480 A 12.10-es verziót hol találom meg ? -
Skyrim #3479 És ez a többi játékban nem tesz kárt ? -
Sponnyabob #3478 Próbálhatod 12.11 beta drivert de nálam nem volt semmi változás az AC 3-ban viszont a többi játék érdekes dolgokat produkált, úgyhogy érdemesebb lehet a 12.10-est felrakni. Nálam is ez van most.
A lényeg, hogy letöltöd a diver cleanert és feltelepíted a gépedre, ami drivert letöltöttél azt elindítod és nem a telepítés hanem az eltávolítás opciót választod, hogy először letörölje a régi drivert. Ez után újraindítod a gépet és lefuttatod a driver celanert, ahogy mutatja az oldal, megint újraindítod a gépet. Ekkor megint elindítod a driver telepítőjét és most a telepítést választod, ezzel telepíti az új drivert. A telepítés közben lehet megkérdezni a Windows hogy egy külön kis ablakban hogy telepítse-e ott a telepítést kell választani és megy tovább minden, legalábbis nálam megkérdezte Windows 7 32-bites rendszerem van. -
HATÁRVIDÉKFEJŰ #3477 Csáó.:D
lenne két kérdésem.:D
1.: mire jók azok a tollak amiket találok a határvidéken.?
2 és szintén a határvidékkel kapcsolatos... hogy tudok ott névtelenné válni.?:DD
köszöntem előre is.:D -
Skyrim #3476 Mi a szar mostmár el sem képes inditani az AC-t se a Skyrimet ! -
Skyrim #3475 Honnan tudom hogy amit most szedtem le drivert-az jóbb mint az ami ezelőtt volt ? -
Yag #3474 Elvileg nem csesz el semmit, szoftveresen nem lehet megszakítani egy kártyát. Főleg ha új. Egy driver frissítés kijár neki ha a kártya csere megvolt. -
Skyrim #3473 Ez nem tudja elcseszni a videókártyát ha rosszúl csinálnám,vagy valamit elállít ? -
Skyrim #3472 •AMD Catalyst 12.11 Beta11 Driver for Windows® 8, Windows 7 and Windows Vista®
Ez jó ha ezt szedem le ? És Azt írja,hogy (Válassza a telepítését, majd a Tovább gombra, majd távolítsa el és most válasszuk az Express és a következő, fejezd be, és indítsa újra a PC vagy notebook.)
azt akarja hogy töröljem amit letőltöttem ? -
Sponnyabob #3471 Én az alábbi oldal alapján csináltam és minden rendben volt. Azért jól olvasd át. ha tudsz egy kicsit angolul simán menni fog, de a fordító is segít. Nem akarok reklámot csinálni úgyhogy spoilerben a link:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://driversnest.com/guides/how-to-uninstall-and-install-latest-updated-video-driver-for-amd-radeon-and-nvidia-geforce.html -
Skyrim #3470 Bocsánat de azt hogy kell csinálni ? -
Skyrim #3469 Vagy azt kérdezi,hogy meg akarod-e tartani,akkor meg igenre mész,már nem tudom az egyik a kettő közül. -
Skyrim #3468 Amikor le akarod törőlni a játékot megkérdezi,hogy a mentéseket is akarod-e törőlni.Rámész hogy nem,és ha következőnek rakod fel a játékot benne lesznek a profiljaid. -
Azt már nem tudom, nem számoltam, de átlagosan egy deatmach meccs nálam 10 ezer ponttal végződik, néha afölött, ha sikerül aktiválnom az animus hack-et. Nem egy este alatt, csinálgattam már kedden is, csak akkor nem tűnt fel, hogy van kihívás, valahogy belekerültem egy éjszakai lobbyba és közben gyűltek az inkognitó bónuszok. Tegnap este az eseményekből indítottam deatmatchot és úgy lett meg végül a 3 kihívás. Igaz inkognitó és fókusz bónuszt csak úgy sikerült összehozni, ha épp leütötték az én célpontomat és mellé álltam :)Persze egy füst bombával is simán meg lehet csinálni... -
cRusa1deR #3466 A 30000-es kihívás érdekelne. Tegnap estig jutottam el 15000 pontig. Reggel hazaértem a melóból akkor volt 18000 pontom. Hétkor nekiálltam játszani, lenyomtam 13 kör Deathmatch-et, közben elértem 55 inkognitó bónuszt (direkt számoltam) kilépéskor mutatott 19500-at a számláló. Ez 10 óra előtt pár perccel volt. -
cRusa1deR #3465 Egy este? Gratulálok. Azt azért megkérdezhetem hány meccsed és hány inkognitó bónuszod volt körülbelül? Szerintem az éjszakai pályák maradnak, ACR-ben is voltak. -
Tegnap este megcsináltam a három kihívást a Halálos árnyékban. De jól értem, ha lejár az idő, többet nem játszhatunk az éjszakia pályákon? Ez tök szivatás! Nekem nagyon tetszenek. Sokkal hangulatosabb éjszaka vadászni :D -
urbi #3463 újra,kell raknom a gépet,nem akarom előröl kezdeni,a mentést valahogy nem lehet kivenni?
-
Ubisoft serveren. -
Próbáld meg driver cleanerrel leszedni a vga driveredet és utánna tedd fel a legújabbat.Hátha megjavul. -
urbi #3460 a mentést,hol találom -
Yag #3459 Van csetresz térkép a városban, boltokban.
Az elsőket mutatja a térkép, de a többit érdemes térkép alapján megkeresni.
Ha már van pár ezred pénzben (10-15K) akkor érdemes megvenni a térképeket (toll, csetresz, kincs) mert ha kint a vadonban kóbászolsz, akkor ezeket egymás után össze lehet szedni, míg a főküldetés pontjához el nem érsz.
A gyors utazás a már meglévő pontokról működik, bárhol is legyél. A városba vissza valóban gyorsabb mint ki a vadonba. Oda lóval érdemes menni ha nem akarsz sokat kóborolni. (Nekem a lóval csak annyi gondom van, hogy olyan mint a pióca. Minden felé követ és szinte lerázhatatlan. Vadászni képtelenség tőle, mindent elriaszt, ezért szeretek gyalog menni vagy a fákon. Addig is gyakorlom és tapasztalom hogyan kell hatékonyan a fák közt jönni-menni :) Én ettől függetlenül mindenhova gyalog megyek. Útközben vadászok és gyűjtöm a prémeket. Megnéztem pár videót, meg akarom tanulni, hogyan lehet pengével medvére és szarvasbakra vadászni. Engem ez a kettő szivat halálra. A farkasok annyira nem veszélyesek, ott csak egy billentyűt kell nyomogatni és a végén le tudod rúgni magadról. Az esetek többségében ilyenkor szoktam megmártani benne a rejtett pengémet. A fáról vadászás biztonságosabb.
Ha csak 2-3at tudsz levadászni nyíllal, senkit nem fog zavarni ha a többit lelövöd. A fára feljutáshoz használd a "csonka" fákat. Az oldalukon lévő letöredezett ágcsonkokon fel lehet mászni és tovább ugrani faágakra. De ha farkas morgást hallasz akkor fuss a folyó felé, vagy sziklára. Az lelassítja őket, útközben meg találsz akár kidőlt fát is ami elég, mert a farkas nem tud végig menni rajta.
Ma is találkoztam egy falkával. Azt hittem már minden farkast leszedtem de egy utolsó még előkerült. Az mentett meg, hogy éppen egy kidőlt fatörzsőn másztam lefelé ... gondoltam kipróbálom meddig merészkedik a farkas. Felugrott pár lépést tett felfelé, de leugrott. Ilyen távolságból, márt ha a mérgezett penge, kötélszigony, pisztoly. A füstbombát még nem próbáltam. De most hogy eszembe jutott, majd próbáld ki :) Kíváncsi vagyok milyen eredménnyel jársz :) -
A szabo-nal a nyeregtaskat kb mikor lehet megcsinaltatni es hol? a varosban, vagy a tanyat kell fejlesztenem es ott? -
Koszi a tanacsot! Sajnos a legtobbszor csak a farkas morgasanak a hangjat hallom meg, olyankor porgok korbe korbe mint a veszettfene, de amikorra meglatom honnan jon, akkor mar keso, nekem harangoztak :( Kiprobalom ezt a famaszos tanacsod hatha bevalik!? Most a tuskolabucsetresz-es kuldit csinalom epp. Mar 4 lada megvan a 6-bol, de a maradek 2-t az istennek sem latom a terkepen. Kozben bevallaltam egy masik kuldit, nyomokat kell keresnem, par premvadasz fickoval beszelgettem, elkaptak oket az indianok, elindultam a nyomokat felkutatni, itt jott a rettenetes nagy szivas(!) Megtalaltam a nyomot, elindulok elemezni, kiveszi a kezembol a gep az iranyitast, latom, hogy elindul a fohos a nyomok fele, kozben egy mocsok farkas jon be a kepbe es mikor vissza kapom az iranyitast mar kopni, nyelni nem tudok azonnal tamad a dog es vege! Deszinkronizalva vagyok :( Most szivok vele, mert otletem sincs, hogy mit lehet tenni, arra gondoltam gyors utazassal elmegyek nyilvesszokert meg loszerert a varosba, de gondolom visszafele nem nagyon van gyors utazas? szoval csak hosszas kovalygas utan tudok visszakeveredni oda? Ha van mar losipom, az azt jelenti, hogy barmikor, barhol tudok lovat hivni magamnak? mert ha igen, akkor valamivel konnyebb lenne a vissza ut. -
cRusa1deR #3456 Gary a kihívással hogy állsz? Nekem most mutat 15 kilót, még 16 óra van hátra. De szerintem hagyom is a francba elég hülyén van kivitelezve ez a követhetetlen számlálás. -
Nem minden tanya küldi van a tanya környékén. Hátha valahol máshol van a folytatás. Ilyen hozd el innen-onnan hülyeségek is vannak. -
Skyrim #3454 Nálam is vannak apróbb,hibák lebegő alma,semmiből feltünő osztag,de nekem a problémám a pixelesedés.A töltő képernyőn Desmond kb fél teste fehéren világít,és háló fogja körbe.Az erdőbe meg a fél fa fehéren ízzik.Ez nekem ma jőtt elő elöszőr,a VGA csere útán.Azelőtt semmi ilyesmi nem volt.Erre tudnál megoldást ? Nagyon megköszönném. -
Yag #3453 Ezt én is tapasztaltam. Megcsináltam három tanya küldetést zsinórban és semmi nincs. Gondoltam a szekvencia váltásnál majd megnyílik új, de semmi.
Van erre valami orvosság ?
Hány város van a játékban ?
Boston, NewYork ... ezen kívül vannak még bejárható városok küldetésekkel ? -
Haliho
Olyan problémám van hogy:
Tudom hogy a tanya fejlesztéséhez tanya küldetéseket kell csinálni. De nincsenek. Már a főküldetés vége felé járok és csak 1 kézművesem van.
Bugos vagy miért nincs több tanya küldetés??
-
Yag #3451 Sajnos nálam is van időnként pixelesedés. Van amikor a sziklafalak vagy egyéb felületek csíkosak lesznek. Nem csúcs kártyám van, csak 512es.
Szerintem ez a hármas rész kevésbé van optimalizálva mint más rész. Vagy csak nem lett sokat finomítva.
Sajnos itt elég sok a hiba és bug. Több érdekes esetem is volt:
Elkapom a katonát az erdőben, a katona elesik belecsúszik a fába. Kizsebelni nem lehet. A ládák feltöréséhez használt szerszámok kicsúsznak a ládalyukból, kvázi a láda szélét piszkálom feltörésnél.
Alacsony gravitáció. A földre esett kapa csak úgy gördül a sima földön, és még csak a talaj sem lejt. Ugyan ez nyílvesszővel, amit nem vehetek fel, hiába van ott, csak célt tévesztett vagy célba talált de nem állt bele mondjuk egy farkasba. A fáról nyilazáskor is van úgy hogy hiába célzok rendesen, pontosan mégsem talál és csak koppan a vessző a préda meg elillan. Levadásztam egy egész szakaszt az erdőben az utolsó katona meg csak állt nem csinált semmit, de még csak lekaszabolni se tudtam. Mintha nem is lenne ott, de ott van .... futás közben láthatatlan falakba ütközöm mikor egy fatörzset akarok átugrani, mászás aktiválás lép életbe, de mászni nem tud ... kicsit olyan mint egy pantominos a fantom üvegfal elött ... :) és még sorolhatnám mi minden nem klaffol időnként. Remélem titeket is ilyen mókás dolgok szórakoztatnak játék közben :)
'szal ilyen és ehhez hasonló érdekes anomáliák, bugok vannak benne. Sajnos. Ezektől eltekintve elég jól játszható és élvezetes játék -
Yag #3450 A farkasvadászatot én a következőképpen oldom meg. Ha látom, hogy farkasok vannak a területen, akkor felmászok egy fára, ágakon addig "lopakodok" míg a vélt territóriumok fölé nem érek. A lopakodás itt lényegtelen mert észre se vesznek.
Az ágak alatt lassan kóborló farkasokat lenyilazom. Ha már nem jönnek akkor az egyik ágról ledobok egy kis csalit, a másik ágra átmászva könnyebben célba tudom venni a farkasokat. Úgy vettem észre, hogy az ág alatt közvetlen állatot nehezebben célozza be és többször téveszt. Nyolc nyílvessződ van. A farkasok általában ötös falkába verődve "élnek". (Már találkoztam nyolcas falkával) Ha pontosan tudsz lőni (F : célzás) akkor elég a nyolc vessző. Ha el is fogy a nyolc, nyúzás után a nyílvesszőket visszakapod. A farkasok roncsolásmentes elejtéséhez még jó a mérgezett tőr. Szintén csak pontos célzás esetén. Bár ilyenkor kicsit elfutnak de később eldől. Megtalálod, a térkép is jelzi az elejtett prédát. Ha a vadon közepén el is fogy a nyílvessző, én megtámadok egy őrjáratot és ha szerencsém van akkor 5-6 vesszőt visszapótlok úgy hogy ne kelljen a városba visszadresszolni pótlásra. -
Skyrim #3449 A te helyzeted jóbb,nálam minden,mindig olyan pixeles. :( -
Blackmill1216 #3448 Amúgy , valaki tudd valami gyógymódot a hangeltolódásra ? :DDD -
Blackmill1216 #3447 Nálam is színt úgy van ahogy leírtad.
Mondjuk nekem csak akkor lesz pixszeles ha Davenportnál elkezdek lovagolni :DDD -
De lesznek assassinjaid itt is. Csak haladnod kell a sztoriban. Amúgy nem nagyon lesz szükség rájuk. Max a küldetéseket megcsinálhatod velük amiért plusz pénzt kapsz.