Assassin's Creed III.
OFF/Warez Topik

761303.N.jpg

• Yag
    Sajnos nálam is van időnként pixelesedés. Van amikor a sziklafalak vagy egyéb felületek csíkosak lesznek. Nem csúcs kártyám van, csak 512es.

Szerintem ez a hármas rész kevésbé van optimalizálva mint más rész. Vagy csak nem lett sokat finomítva.
    Sajnos itt elég sok a hiba és bug. Több érdekes esetem is volt:
    Elkapom a katonát az erdőben, a katona elesik belecsúszik a fába. Kizsebelni nem lehet. A ládák feltöréséhez használt szerszámok kicsúsznak a ládalyukból, kvázi a láda szélét piszkálom feltörésnél.
    Alacsony gravitáció. A földre esett kapa csak úgy gördül a sima földön, és még csak a talaj sem lejt. Ugyan ez nyílvesszővel, amit nem vehetek fel, hiába van ott, csak célt tévesztett vagy célba talált de nem állt bele mondjuk egy farkasba. A fáról nyilazáskor is van úgy hogy hiába célzok rendesen, pontosan mégsem talál és csak koppan a vessző a préda meg elillan. Levadásztam egy egész szakaszt az erdőben az utolsó katona meg csak állt nem csinált semmit, de még csak lekaszabolni se tudtam. Mintha nem is lenne ott, de ott van .... futás közben láthatatlan falakba ütközöm mikor egy fatörzset akarok átugrani, mászás aktiválás lép életbe, de mászni nem tud ... kicsit olyan mint egy pantominos a fantom üvegfal elött ... :) és még sorolhatnám mi minden nem klaffol időnként. Remélem titeket is ilyen mókás dolgok szórakoztatnak játék közben :)
    'szal ilyen és ehhez hasonló érdekes anomáliák, bugok vannak benne. Sajnos. Ezektől eltekintve elég jól játszható és élvezetes játék