Assassin's Creed III.
OFF/Warez Topik

761303.N.jpg

• Yag
    A farkasvadászatot én a következőképpen oldom meg. Ha látom, hogy farkasok vannak a területen, akkor felmászok egy fára, ágakon addig "lopakodok" míg a vélt territóriumok fölé nem érek. A lopakodás itt lényegtelen mert észre se vesznek.
    Az ágak alatt lassan kóborló farkasokat lenyilazom. Ha már nem jönnek akkor az egyik ágról ledobok egy kis csalit, a másik ágra átmászva könnyebben célba tudom venni a farkasokat. Úgy vettem észre, hogy az ág alatt közvetlen állatot nehezebben célozza be és többször téveszt. Nyolc nyílvessződ van. A farkasok általában ötös falkába verődve "élnek". (Már találkoztam nyolcas falkával) Ha pontosan tudsz lőni (F : célzás) akkor elég a nyolc vessző. Ha el is fogy a nyolc, nyúzás után a nyílvesszőket visszakapod. A farkasok roncsolásmentes elejtéséhez még jó a mérgezett tőr. Szintén csak pontos célzás esetén. Bár ilyenkor kicsit elfutnak de később eldől. Megtalálod, a térkép is jelzi az elejtett prédát. Ha a vadon közepén el is fogy a nyílvessző, én megtámadok egy őrjáratot és ha szerencsém van akkor 5-6 vesszőt visszapótlok úgy hogy ne kelljen a városba visszadresszolni pótlásra.