Zulu12#4
"Fúj fúj férfiak!"
Szeritem én is beállok a sorba ugyanis már van 2 minuszom hozzászólásomra pedig éppenséggel arra törekedtem, hogy esetleg valmilyen építő jellegű dolgot fogok közölni annélkül, hogy esetleg valakit megbántanék.
Szóval csak annyit akarok mondani, hogy le a férfiakkal dögöljön meg az összes és a világ sokkal jobb hely lenne nélkülük. Az összes mindegyszálig nőket/gyerekeket erőszakolnak/vernek meg. Egy normális sincs közülük és csak arra jók hogy sok szenvedést okozzanak a nőknek plusz bomlasszák a világot.
A nők ezzel szemben tiszta szívűek és remekül kijönnek egymással mindenféle rosszindulatú pletyka nélkül legfőképp ahol sokan vannak, törekednek az igényességre a dohányzás beszüntetésére különösen a fiatalok, magas az intelligenciájuk és az önmegvalósítási kényszerük ami egész életen át folyamtosan tart náluk. Egy csak nőkből álló kis 5-6 fős munkahelyen sokkal nagyobb a megértés a csapatösszetartás mint egy bűzös férfiakból álló szeméttelepen ahol rendszeresek a klikkesedések és a kiközösítések.