Rocksmith : authentic guitar game
  • ratgab
    Közeledünk az egy hetes időhöz a 60 napos challengeből. Minden nap nyomom minimum 1 órát.

Mai napon már néhány alkalommal egy-két akkord is sikeredett a játék szerint (na volt olyan, aminél görcsöt kapott a kezem akkor se tudtam lefogni).

Számokat is próbálgatom, egyelőre csupán 60-70%-ban tudom őket lejátszani, de azért néha már fel-fel vált nehezebb fokozatban némelyik.

Ami még mindig abszolút nem megy az a sustain például és minden ehhez társuló hasonló mozdulat.

Alakulunk mint púpos gyerek a prés alatt, de még mindig rengeteget kell fejlődnöm (rájöttem, hogy minél szabályosabb a kéztartás annál könnyebben alakulnak tisztává a hangok, ha pengetek. Első napi problémák pont ebből adódtak, hogy mindig torz hangok jöttek a gitárból, ami egyrészt a görcsös lefogás miatt van, másrészt a rossz tartás miatt... Persze biztos most se tartom még megfelelően a szerkezetet, de most már azért néha tényleg gitár hangok csendülnek fel).

Hosszú menet lesz ez mire értelmesen el tudok majd pötyögni egyszerűbb dalokat. De élvezetes.