topitopi#17
Nos igen, éppen az ilyen vérpistikés kommentek miatt féltem beírni ide a véleményemet... Nos kérdésedre válaszolva: nem, nincs listám arról, hogy kit NE kelljen sajnálni a szegény lemészárolt áldozatok közül...Mindazonáltal nem szeretném ha úgy tűnnék fel mint a sok tanulatlan idióta akik-mert jól néznek ki a tankok-heil hitler meg hulljanak a zsidók felkiáltással mászkálnak mindenfele mert az menő... NEM! én csupán arra szerettem volna rávilágítani, hogy régen volt és bár szörnyű lehetett de nem egyedül áll a történelemben és még csak nem is a legújabb, ennek ellenére ez folyik a csapból is ami engem már régen nem megindít vagy szánalommal tölt el, hanem egyszerűen untat. Ha ettől seggfej, fajgyűlölő vagy hitler játszópajtása leszek akkor sajnálom. Gondolkodj el azon, hogy hányszor láttál filmet az örmény népírtásról vagy sztálin által végzet tízmilliós tisztogatásokról! Hányszor kell megemlékezned róluk az évben mert van rájuk külön emléknap? Egyszer sem! És miért? Az örmény ember vagy a szláv ember kevesebbet ér mint a zsidó ember? Nahh erre válaszolj nekem kérlek és utána sértegess ha jónak látod.
Egyébként hogy ne legyen teljesen off komment: kipróbáltam a játékot és sztem marhára vicces... Pár órát mindenesetre megér.