Hitler dinók élén tér vissza
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez azért van te idióta fasz, mert Európából az amerikaiak, illetve a ruszkik söpörték ki a nácikat, így ez az amerikai és az orosz történelem része, hiszen a kontinensen halltak a katonái, az amerikai filmipar, meg transznacionális, így az amerikai filmipar termékei eljutnak hozzád. Az örmény filmipar termékei meg nem, így film formájában errõl nem ér inger.
Te tényleg ilyen síkhülye vagy, hogy ezt nem sikerült összeraknod?
Egyébként, ha kíváncsi vagy amerikai filmre, amiben a német katonák a fõszereplõk, akkor ajánlanám a Vaskeresztet. Egy német tapasztalt örmester, akit tiszti rangig vitte, de mindig lefokozták, elõléptették, ellentétbe kerül egy porosz fõnemesi család századosával, akinek családi hagyomány a vaskereszt kiérdemlése. Rohadt kemény, rohadt akciódús, és remek dramaturgia. És legalább 30 éves. Nem olyan szarok, mint a halál 50 órája és társaik. Az ellenség a kapuknál szintjét üti...
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!
Ez kurvára nem így van. A legtöbb ember mindig is a helyén kezelte a témát. Hogy Hitler elmebeteg volt, nem vitás, hogy a holokauszt valami hihetetlen kegyetlen gépezet volt, azt is tudjuk. Az emberek ezzel tisztában vannak, de egyáltalán nem ez tölti ki a napjait.
A zsidókat ez érzékenyen érinti, bennük ez mélyebb nyomot hagyott, ezért bizonyos alkalmakkor, a holokausztnapon vagy emléknapon (te biztos jobban tudod, mikor van, meg mi a neve), szóval egy évben egyszer megemlékeznek, leraknak egy koszorút vagy valami, és az olyan kis buzik, mint te, illetve az érintett embereken kívül, nagyjából senkit nem érfekli.
A normális ember tudja, hogy a zsidó az érintett, neki miért fontos, az olyan kis buzi hitlerbajuszkát a kifestõkönyvébe rajzolgató faszkalapnak, mint te meg miért fontos... hogy kihõböröghesse magát.
Hidd el, a normális emberek ezt gondolják rólad...
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Hannibal meg Roma, na az regen volt.
Ez kb. 2300-400 korul lesz regen.
Egyébként hogy ne legyen teljesen off komment: kipróbáltam a játékot és sztem marhára vicces... Pár órát mindenesetre megér.
Az sg meg nem tudom, honnan szedi mindig ezeket a demókat, a Postal 3-nál is ajánlgatták hogy próbáljuk ki, de kurvára nincsen se annak, se ennek demója.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
§€ggf€j
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Na ez már tényleg eredeti!
Már csak azért is mert 10 dollár az ára. meg végig akarom vinni ,hogy kiváncsi vagyok ,hogy Hitler hogy csinál egy Tx-rexbõl egy gondolkodó okos lényt és hogy mondja meg neki ,hogy hova menyjen meg mit csináljon 8)
A zombishitleres másik nagyon eredeti ötlet mikor jön?
<#nevetes1>#nevetes1>
Csak mer a hitleresufós film már itt van.
<#hehe>#hehe>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs