avagy az USA a világ csendőre
  • Cef
    #123
    Előre is elnézést a fordítási hibákért, de a szöveg alatti zene elég zavaró:

    Üdvözlet Egyesült Államok Kongresszusa.
    Mi az Anonymus vagyunk. Azért vagyunk itt, hogy a nemrégiben lezárt fájlmegosztó oldallal, a Megauploaddal kapcsolatban emeljünk szót.
    Igen, nagy mennyiségű illegális tartalom került ingyenesen letöltésre, De az oldal bezárása nem a kalózkodás megszüntetéséért szembeni erőfeszítés volt.
    A történtek nem maradnak megtorlás nélkül. Sikerült hozzáférnünk az Egyesült Nemzetek szervereihez. Továbbá bizonyos információs rendszerekhez: Microsoft, XPL, USBank, ChaseBank, Capital One, Youtube, Twitter, és Facebook. Felkészültünk, hogy teljes mértékben, globálisan blokkoljuk ezeket az oldalakat, amennyiben ezen üzenet elhangzása után 72 órán belül nem nyílik meg újra a Megaupload.
    Hozzáfértünk több millió állampolgár bankkártya és hitelkártyaadataihoz. Polgárok, ne féljetek, az adataitokat nem adjuk ki, ez csak figyelemfelkeltés, egy demonstráció azoknak, akik kételkedtek képességeinkben. Azok akik támogatják a SOPA-t, a PIPA-t. Azok a kongresszusi tagok, akik igennel szavaztak ezekre a tervezetekre. Nem szórakozunk. Figyelmeztettünk titeket. Az OpGlobalBlackout hadművelet első része kezdetét veszi. Mi vagyunk az Anonymus. Légió vagyunk. Nem bocsájtunk meg, s nem felejtünk. Számítsatok ránk.