H3nG#39
Apple market tényleg bosszantó néha. Visszadobják ha szerintük nem elég részletes a leírás. ha nem jó az ikon ha kicsit ha nagy ha pixeles. Androidnál viszont amit a telefon megeszik azt a market is :)
Az hogy androidon sok a szemét azért van mert sok az app is és ez a nagy szabadság néha káosszal jár. Sztem egyértelmű a különbség akit érdekel kicsit a technikai háttere és azt ki is akarja használni vegyen androidot szép sokszínű és erős telefonok(a facebookhoz nem kell erős telefon). Természetesen mindennapi használatra is megfelel csak arra teljesen felesleges százezreket kiadni vannak olcsóbb verziói de azoktól ne várjunk csodát. Akinek viszont van egy rahedli pénze akar egy csinos telefont ami nem laggol és minden amit csak megtalál app siman fut rajta vegyen applet. Van erre is sok app nagyja fizetős de akinek van miből az jobban jár ezzel. iOS-en rengeteg korlátozás van. Főleg kapcsolatok terén(bluetooth stb). És a fejlesztése is elég körülményes(objC től a hideg futkározik a hátamon...)
Én ha veszek androidot veszek de ez gondolom fejlesztőként egyértelmű. Az meg hogy a felhasználónak épp a melyik lesz nyerő. Inkább a techikai oldal felé indulnak el vagy inkább a külcsíny és a marketing felé majd eldől.
Én csak remélem hogy egy sokszínűbb egyszerűbben fejleszthető és könnyebben publikálható android lesz :)