• NEXUS6
    #36
    A magam részéről nem általánosítanék.
    Igazából senki nem tudja, miért nem indult a szonda el, ez egy technikai kérdés végső soron. Az orosz munkamorál meg mástészta.

    Az amcsi, nyugati mentalitásnak ugyan úgy van rossz oldala. Amíg a russzkik mondhatni csak hobbiból, de szívvel lélekkel, zérófizetésért dolgoznak, addig megtesznek olyat is, amit a főnökük sem kér. Anno azon a bizonyos tengeralattjárón a legénység egyik fele ugyan parancsra, a másik fele viszont szívvel lélelkkel, lelkesedésből mosta fel a reaktorvizet, és vágta volna fel akár az ereit is, csak hogy a büdös imperialistáknak megmutassák.

    A nyugati mentalitás meg az, hogy előbb megnézik, hogy megérkezett-e a pénz a számlára, aztán előveszik a dokumentációt és ha bibit találnak benne, akkor visszabxszák, hogy ez alapján nem leht dolgozni. Így aztán csúszik a meló, meg jön a költségtúllépés meg anyámkínnya. Ha csak fel kéne emelni a telefont, de nem utasították rá, akko inkább kávézgat, meg körmötreszel nemtől függően, csak mert xarik az egészbe. Ő nem vállal felelősséget.

    Na most igazam volt? Nem!
    A fax se tudja, hogy miért is, melyik relé, IC, vezeték, villanymotor, akármi miatt is zuhant le végül is ez a nyamvadt szonda.