• matrix22
    #10
    Ez mar egy jo ideje letezik tobb vatozatban. Kulonosen a nagyobb uzletlancok fejlesztettek ki nyugaton ezt a muveszetet az okos kamerajuk altal, amiben a kormanyt is folulmultak. Ezert a kormany is nagy befekteteseket csinal e teren. Ma mar az ajton mar be se kell menj egy helyisegbe mert mar tudjak, hogy milyen kocsival erkeztel, stb. Onmagaban nem volna rossz, a baj ott kezdodik mikor tull lepik a hatskoruket, es belegazolnak a maganeletedbe. Pl. az Allamokban ez mar teljes gozzel mukodik. Tudottan mar, hogy tobb incidens tortenik elszigetelten, annyira hogy egy mas vasarlo ezt egyszeruen eszre sem veszi. Foleg ez az idosebbekre nezve nagyon karos hatassal van egeszsegi szempontbol, mert bizonyithatatlan ez a fajta iritalas, es tobben korabban elhalaloznak emiatt. Nevezzuk a dolgokat a neven, ebben az esetben nem csak bunozok, de ugyan akkor tobb ilyen uzlethalozat mar tobbgyilkossagot is elkovetett ez altal. Ez uzlethalozatoknak van a legnagyobb hatalmuk, mivel nagyban meghatarozzak nem csak a gazdasagi stabilitast, de az elnokvalasztast is. Annyira befolyasosak es erossek, hogy sajat csinalta torvenyeket vesznek meg a kormanytol. Az egyszeru nep, de a kozeposztalybol is sokan nem is almodnak errol a diktatorikus rendszerrol.

    A Google seteben viszont ez mar sokkal finomabban mukodik, es sokkal veszelyesebb, mert ha valaki pl. naponta meglatogatja az internettet akkor arrol az illetorol mar mindent tudnak. A mi a fonti cikket illeti az csak arrol szol, hogy megprobaljak torvenybe iktatni ami mar eleg reg letezik. A komunista elmelet sem volt rossz onmagaban, addig amig tul nem lepte a vonalat, es a nepet elkezdte zsarnokian kihasznalni a sajat hasznara. A komunizmus az egesszen jelentektelen volt ha azt a mai helyzetkephez hasonlitjuk.

    Ma egyes uzletek mar annyira elmereszekedtek, hogy egy elrejtett hangszoro hataskoreben radszolnak, hogy necsak bameszkodj de vegyel valamit. Vagy ha egy rendszere vasarlo vagy, hogy vasarolj tobbet ne csak idotoltesbol latogasd meg oket. A legtobb uzlet egy network halozattal van osszekotve, pl. ha bemesz egy mas uzletbe, egy mas varosba akkor is tudnak rolad.
    Szoval ez a satani rendszer mar teljes erejeben mukodik. Ezek utan mar konnyebben ertheto az is, hogy miert kampanyolt pl az Allamok, hogy az europai adatokat nyissak meg szamukra is. Igy mar sokkal vilagosabb, a vilaguralmi rendszer hogyan fog mukodni a kozeljovoben, mert mar reszben a UN, aaz egyesult nemzetek uralma letezik. Szamunkra az egyik legjobb pelda Magyarorszag sakbantartasa a jelen pillanatban. A figyelmeztetes az Allamokbol indult ki, amit at vett az EU.
    (mindenrol amit emlitettem IGAZ, erre en egy elsodleges tanu vagyok)