• SchumiBacsi
    Akkor ne hidd el...
    Egyébként hány gigás is a géped?

1,5-1,7 körül játszott 4gigán,
    2-2,2 körül játszik 8 gigán.

Sztem marhára nem mind1 mennyi a RAM...
    De egy dolgot nem értek, például az MSN, egy időbe szarakodott és néztem mennyit fogyaszt.

4gigás RAM-nál evett a főablak 80megát.
    8gigás RAM-nál eszik most 110megát.

Légy oly szíves magyarázd el a különbség okát, mert nekem magas hogy pont ugyanazt raktam fel ugyanúgy a gépre, ugyanavval a windowsal, és hogy lássak egy partnerlistát miért kell 30megával többet foglalnia az új gépen?
    Ja és csak magát az msn-t +plus, semmi egyebet.

Tudom majd jól le balf*szozol de lesz*rom.

Csak én már vettem új gépet játék miatt, pont az ezelőttit, mert a kedves developer elbaszott egy update-t és onnantól elkezdett akadni/szarakodni, előtte ment évekig gond nélkül csak egyik napról másikra belassult, és úgy maradt... természetesen a látvány semmit nem változott. Raktam rá új windowst új drivert, mindent és nem segített.

Most azért vettem új gépet mert megtehettem jól ment a játék előtte is, és hozza is azt a gyorsulást játékban amit elvártam a géptől. De a windows az betöltéskor csigább, és ne gyere nekem az SSD-vel, hogy fényévekkel jobb, mert a játékdologból kiindulva simán el tudok képzelni egy olyat hogy nem csak azért lesz látványosan gyorsabb mert az SSD hardveresen jobb, hanem azért is mert HDD-n lehet meg van adva az oprendszernek hogy tököljön egy kicsit, ezzel késztetve az SSD-re váltást, ha már az ipse tudott venni komplett gépet, vegyen akkor SSD-t is mit számít már az a pár tízezer HUF neki.