#112"- rosszabb kialakított felhasználói rendszer az XP-hez képest. Érthetetlen helyeken és rendszerezéssel találtam meg a szükséges dolgokat."
Végre normális helyre pakolták a dolgokat!
"- a kinézett beállítása borzalmas volt. Nem is tudtam teljes mértékben a jól bevált XP stílust visszahozni. MSN régebbi verzióját kellett felrakni, az új nagyon szar volt. A tálca jobb részében az értesítő gombok vagy mi között nem volt az msn jele, hanem a tálca közepén helyezkedett csak el."
Start menüre jobb klikk, tulajdonságok, kis ikonok használata, alatta kettővel a lenyíló menüben kiválasztod hogy soha ne csoportosítsa a gombokat ... tessék lássék, "klasszikus" tálca! Az msn meg azért helyezkedik el a "tálca közepén", mert ha nem vetted volna észre, Windows 7-ben van olyan hogy jumplist, rákattintasz a gombra a tálcán jobb egérgombbal, és msn-ben például így pillalatok alatt ki tudsz jelentkezni, vagy átállítani a státuszodat stb.! Nem kell? Megkeresed a Program Files mappádban az msn-t, jobb egérgomb, kompatibilitás, windows xp sp3 ... ennyi, értesítési területen lesz! Windows 7 megalkuvás nélkül testreszabható olyan mértékben, hogy maximálisan igaz rá a "nincs lehetetlen csak tehetetlen" mondás!
"- XP-hez képest nagyon kevés új funkciót láttam felhasználói szemmel. Annyira hasonlít az XP-hez, elég a Sajátgép tulajdonságát megnézni példaként. Nem értem mit csináltak, nagyon kevés újdonságot fedeztem fel."