"Hát nekem a BMW-s arcokról az jut először eszembe nekem, hogy valamit konpenzálnak az autóval"
Ez nekem a GMC meg Hummer meg mittoménmilyen tulajokról jut eszembe, nem egy mezei BMW-sről.
"azt hogy ő jobb ügyesebb sikeresebb mint az átlag és erre az autó tökéletesen "
Szerintem meg egyszerűen ha valaki sokat használja az autót és van igénye jóra akkor nem tud olcsóbbat venni. Az, hogy ki mit gondol erről az meg engem nem érdekel, mint szoktam mondani, más olyan hülyeségekre költ amire én egy forintot nem adnék, mégsem mesélem neki, hogy mit kompenzál vele. (Pl nálam ilyen dolog a házimozi rendszer - fel nem foghatom hogy valaki miért képes érte pénzt kiadni, de hát sokan vannak ilyenek barátaim között is. Én azon az áron inkább veszek néhány új bakelit lemezt :D)
"kompenzáljon) Miért nem jó egy ford fucos ugyan olyan kényelmes ugyan annyival lehet menni vele az utakon de kevesebbet fogyaszt és kevesebb rá az adó is , minden logikus ember inkább az előbbit választaná de mégsem."
Pusztán azért mert nem igaz. Barátomnak Focusa van mégpedig az új. Hát kérlek az a kocsi se nem kényelmes, se nem szép, ellenben nem megy és szerintem még drága is annyiért amennyiért adják, tehát tipikusan rossz ár / teljesítmény áll fent. Akkor már inkább Szuzuki, mert bár az is kényelmetlen és ronda de olcsóbb is. Nomeg egyszer volt régen Fordom, nonstop valami hibával szervizbe hordtam, azt hittem először csak kifogtam, de a másodikkal is így jártam azóta én minden Fordot nagyon messziről elkerülök.