Mat666#36
Bíróm az ilyen embereket akik számára a minőség nem létezik mert minden ugyan olyan szar persze az igaz hogy nagyon sok olyan termék van indokolatlanul drága.
Most nem fogok jönni neked olyan példákkal hogy ez meg az a termék meddig bírja
mert erre persze mindjárt lehet mondani az ellentettjét.
De a minőség nálam ott kezdődik hogy felveszek egy ruhát vagy cipőt és kényelmes passzol jó érzés fel venni normálisan elvan varrva belül nem viszket nem műanyag flakonból van nem esik szét két csepp esőtől nekem ez fontos ha ettől az olyanok szemébe mind te ostoba vagyok akkor legyen tudok vele élni nem igazán érdekel.
Csak úgy megjegyzem abba biztos lehetsz hogy adidas és niekot nem egy gyárban gyártanak a "huangszing farmer"-röl nem is beszélve.
Van egy kérdésem bár tudom rá a választ gondolom neked egyetlen egy márkás terméked sincs beleértve ruhákat cipőket szórakoztató elektronikai szír szarokat háztartási gépeket telefonokat autót vagy hogy apróságokat mondjak pl borotva penge.
Neked gondolom mindenből a leggagyibb legolcsóbb no name szarok vannak mert úgyis egy forma minőségű mind viszont ha van márkás terméked ami több mint valószínű akkor marha nagy álszentség amit írtál.