• cateran
    Szabad donteshozas?:D Latom leragadtal az asztali rpg-nel...Nincs es jo ideig nem is lesz olyan jatek, amiben TELJESEN szabadon donthetsz..sot..altalaban meg az illuzioja sincs meg...
    Amugy elarulom..1 fpd nem lesz rpg, csak mert odamesz ahova akarsz es azt losz amit akarsz...
    "Gondolom majd jössz azzal hogy a wow is rpg. Én meg erre azt mondom hogy a bilibe lóg a kezed, és javasolni fogom hogy csatlakozz egy normális csapathoz akik Vampire-t vagy Call of Cthulhu-t játszanak."
    Ennyi..te kevered a szezont a fazonnal....Asztali rpgrendszereket (koztuk WoD rendszeret ami kb az egyik legszarabb a D&D mellett)hasonlitasz crpg-hez?
    Nem akarlak elkeseriteni, de tobb evtizeden at toltam asztali rpgket (en meg akkor kezdtem AD&D-t amikor csak jol-rosszul fenymasolt anyagok terjengtek az orszagban..Aztan az evek soran kiprobaltam rengeteg mas rendszert is....a legjobbnak a Codexet talaltam amugy:P)
    Nyilvan a tablas rpg-k sem rpg, hiszen az masmilyen, a levelezosoket meg sem emlitem..ezek nem is rpg-k, hiszen nem fernek be az altalad felvazolt idealista rpgkepbe...