XCOM: ENEMY UNKNOWN

• Sir Quno Jedi
    És ki nem szarja le??? Én nem szeretem a veszteségeket és szvsz. senki nem fog 3.5-7.5%-os találati aránnyal (mert ilyen bénák eleinte a nyomorultak), kezdő zöldfülű karikkal odakeménykedni az ismeretlen ellenfélhez és egyeslövésekkel megpróbálni leszedni a hót gyenge kézi lőfegyverekkel. Mit csinálnak ma kommandósok, ajtó kivág, gránát bevág, hullák/testrészek összeszámol. Korrekt. A másik, hogy mindig a sorozatvető képességeket használtam, mivel az egyeslövések nagyon kockázatosak és keveset is sebeznek ahhoz, hogy tutkóra behaljanak a genyók.

Később, mikor lesznek jobb páncélok, jobb fegyók és az embereink is tapasztaltabbak, illetve többet tudunk az ellenségről, akkor meg lehet próbálni élve elfogni őket és egyben megszerezni a berendezéseket, de addig a legbrutálisabb taktika a legcélravezetőbb szvsz.

Én sem mernék ott fikcsózni, miközben majd beszarok az ismeretlentől, hanem mindent bevetnék amim csak van. Idéznék az Őrült Stone-ból: "..nagyobb fegyverek kellenek. KIBASZOTT NAGY FEGYVEREK KELLENEK!!!"