XCOM: ENEMY UNKNOWN

• Tyucsev
    Én is leginkább attól félek, hogy a képességek nem lesznek rendesen kiegyensúlyozva. Bár ezeken még egy patch segíthet majd. A másik problémám, hogy fullon nálam már kissé akadozik a játék :-)
    Mellesleg honnan vettétek ezt a 6 faj dolgot? Én többről tudok: sectoid, floater, thin man, muton, berserker, cryssalid, cyberdisc, sectopod, drone, ethereal. Plusz vannak még ilyen variánsok: floater heavy, muton elite, sectoid commander. Ezeket a játék fájljaiból néztem ki, de nagy részével találkoztunk már a videókban is. Az régiben pedig összesen 11 féle faj-szerkezet volt. Ez se kevesebb.
    Kutatás is csak azért ilyen általános, mert még az elején vagyunk a demóban. Logikus, hogy egy tök idegen technológiát nem tudunk ripsz-ropsz lemásolni, előbb általánosságban kell többet megtudni róla. Pl. az egyik videóban már kikutattak valami nanopáncélt, ami az idegen anyagok jobb megismerése után vált csak lehetségessé (ugyan én mondtam, hogy ne példálózzunk, de hát a régiben is az idegen fémek kutatása után tudtunk páncélt gyártani).