XCOM: ENEMY UNKNOWN

• Avenger
    Átlőnek a falon, de szerintem a karakteranimáció hibás olyankor. Ha az én embereimre lőttek, akkor általában a dobozon, ládán keresztül történt, mivel nem rakta be abba a mozgásfázisba az emberemet, amikor éppen kikukkant. Ha viszont én lőttem idegenekre akik fal mögött álltak, akkor egyből beállította őket abba a mozgásfázisba a program, amikor épp kinéznek a sarkon, és úgy is tartotta őket, amíg az emberem lőtt. Ezeket simán ki lehet javítani a teljesben, remélem ki is fogják. Bár az is lehet, hogy ládáknál, fél fedezékeknél bugos, és teljes fedezékeknél jól működik. Annyira nem figyeltem meg így elsőre.

Azt mondjuk remélem újragondolják, hogy két küldetés közül kellett választani, és csak az egyiket lehetett megcsinálni, vagy a teljesben ritka lesz ez a felállás.
    Sárga pajzs nálam akkor volt, amikor kapott egy sorozatot az emberem, szóval vagy megnövelt vagy lecsökkentett védelmet jelent szerintem.
    Forgatás is vicces, 90 fokonként lehet, de sosem oda fordul be ahová jó lenne. :)
    Amúgy jó lesz ez, csak tényleg el kell vonatkoztatni a régitől kicsit.