XCOM: ENEMY UNKNOWN

• kollesz
    Igen, köszi a segítséget!
    Az még mindig fura nekem, hogy a földgömbnél miért jó, hogy átválthatok kék nézetre? Szép, meg jó, csak semmi értelmét nem látom!

Igaz, a legkönnyebb módban játszom első alkalommal. Márciusban indul a játék ugye, és a leggyenguszabb módban is jön a ufobázis pálya a 2. hónap végére, és előtte beüt az exalt és egy elrablásos! És ha nem nyomom le a bázist, a 2 5 csillagos pirosomból 1 repül, az tuti! És ez csak a 2. hónap vége! Hát nem tudom! Milyen akkor a legdurvább, vagy csak a normál fokozat?

Van mit pepecselni, hogy maradjon élő katonám! :(

Tetszik, meg minden, de a földgömb itt csak dísz! Egy csomó beállítás nincs, ami még az Extraterrestrialsban is meg volt! :(
    Nagyon vissza lett szegény butítva! És ez az Enemy Within! El sem tudom képzelni, hogy mi volt az Enemy Unknown! :(

Lesznek emeletes UFO-k is?
    Ahova nem lövök szatelitot, ott nem is fogok ufo-t észlelni? (olyan mint anno a radarok voltak?)

Előre is köszi a válaszokat! Nem olvastam vissza itt, csak 1 évnyi hsz-t! :) (Akkorig mentem vissza, amikor kijött az EW) Lehet majd pótolom a többit is!

Azért a fejlődésben sehol nem vagyok, és már ufobázis! :) Nah kíváncsi vagyok, mi lesz még!