XCOM: ENEMY UNKNOWN

• Renegade
    Na én is leírom miket tapasztaltam:

Hihetetlen nagy a random faktor a játékban, elsőre kezdtem egy classic-t sw-t nem piszkáltam, szívtam rendesen, ugye eleinte a nyurga srácok rohadt erősek (ja, a tetőkről könnyű), szecskázzák is az embereket rendesen, nagyon hamar jött a bálnás küldi (messze a leghangulatosabb szvsz), állandó pénzhiány, 4-es riasztás szinte mindenhol, mire jött a bázisom elleni támadás 0 (nulla) egészséges emberem volt, izgi volt megvédeni így a bázist, viszont utána jött egy terror, abduction, nulla ember, remek, akkor kezdek egy újat.

2. játék: minden DLC bepipálva, random skill növekedés, flank bonus, szintén classic, mibndíg Európa a főbázis, ez amolyan nosztalgia az UFO-1ből):

nos itt meg a random Isten utálta az UFO-kat, sétagalopp, háromszor is megnéztem, hogy biztos classicon van-e a nehézség, 15 tápos ember, a küldik mindig akkor és oda jönnek ahova kell (pénz/engi szarásig), jó helyen két steam a bázison, (megfelelő országban abduction, a covert is mindíg jó helyen van), július van és csak 5 műholdat kellett fellőni (azért ilyen "sokat" mert dél-Amerika azonnal megkapta őket, hiszen rohadt op a bonusza), egy 4-es riasztás van, a többi szinte csak 1-2.

Annyira fürdök a pénzben, hogy nem okozott gondot a drága projektek megvásárlása (plusz zseb/lőszer/mech páncél). Ez ugye a nagy hátránya a kismillió küldinek, annyira sok eladnivaló dolog lesz, hogy sehol nincs az alap játék izgi része (pl, na akkor most páncél vagy 5-ös raj legyen a fejlesztés)

Annyi változást eszközöltem, hogy a fontos kutatásokat hagytam a végére (ugye azok a triggerek).

Ja Mech: a random skill növekedés miatt, volt egy sniperem aki már a második szinten horror aim-el rendelkezett, így azonnal mech lett belőle, aki szépen fejlődgetett és így a játék közepére már majdnem maxon van 99-es aimmel lángszóróval/gaussal borzasztó ahogy mindenkit széttép.

Szóval classic és classic között is irdatlan különbségek lehetnek.