XCOM: ENEMY UNKNOWN

• Calver
    megtaláltam közben lenti keresővel (mert ezt már tárgyaltuk régen), alapból 2 pontot mindenképpen kapnak szintenként (iWill), hozzá 0-5 pontot (iRandWillIncrease) véletlenszerűen, és ehhez jött hozzá valamilyen fejlesztés, aminek már nem ugrik be a neve, ami adott fixen +2 pontot (iBaseOTSWillIncrease) és hozzá még véletlenszerűen 0-3 pontot (iRandOTSWillIncrease). (többek között magamnak is leírom, mert ha újra nekiesek, ez lesz az első amit kiírtok)

NCE-vel én nem játszok, a random number god egy gonosz és kegyetlen istenség, próbálom minél inkább távol tartani magamtól

magas szinten kapott katonákat azért emlegettem, mert ott volt a legnyilvánvalóbb - küldi végén mentettél, befejezted, aztán volt hogy az illető 65-ös willel jött, volt h 90-essel

majd ne lepődj meg ha modokról kifaggatlak ehhez az odhelper-hez tudsz linket vagy valami kis leírást adni? hex edit megjelenéskor még ment, most lehet h elfüstölne tőle a buksim.

igazából annyira mélyen nem akartam soha belepiszkálni, csak azt szerettem mindig összevariálni, h assaultjaim nő-, supportjaim hímneműek legyenek, egyszerű átláthatóság érdekében. na meg mintha arra is lett volna lehetőség, h limitálja az ember a kasztokat amiből a játék válogat. (khmmm, heavy-k...)

kamerakezelés... amikor megjelent, módszeresen "ugrált" a kamera karakterek közötti váltogatásnál, elfelejtette h mennyire voltál ráközelítve, módszeresen a karakterek feletti tetőt nézte, ilyenek. nem emlékszem már pontosan, de veszettül kényelmetlen volt, az rémlik.

és quicksave bázison is működik? mert mondom, első patch mintha kiirtotta volna ezt valamilyen... érthetetlen okból, akkor azóta visszarakták?

BG2EE jellemzése meg kb tökéletes, kiadtak egy bugokkal teli, újításokat nélkülöző béta verziót... megint.