XCOM: ENEMY UNKNOWN

• Fenrir
    Nah, most jutottam el legtovább a játékban: felboncoltam egy Ethereal-t és lelőttem egy Battle Ship-et, Firestorm plazma ágyúval úgy letakarította, hogy jó volt nézni.

Ami viszont a legjobb ebben az állásomban, hogy minden ország még megvan és mind felett van műhold, csak kettő van 3-as pánikszinten, a többi mint 1-es en van.

Ami a pszionikát illeti én többet vártam volna tőle: kicsit gyengének tűnik. Ha egy olyan csapatot vinnék amiben 1 pszionista sincs akkor is simán legyalulnám az ellenséget. A Mindfray a maga 5-ös sebzésével későbbi szinten kb semmit nem ér, a Mind Control nagyon lutri, nekem nagyon ritkán sikerül. A Psi Panic még eddig nem jött be, 1-2 embernél próbáltam aztán meguntam és a többieknek a Psi Inspiration-t tanítottam.

Sokkal egyszerűbb ha a pszionikát inkább csak kivégzésre használom, addig meg lövöldözök lézerekkel és plazmákkal. Mondjuk az Archangel páncélos mesterlövész mindent visz, egy csomó pályán elég csak a kezdőn felmenni a legmagasabb szintre és onnan puffogtatni.