XCOM: ENEMY UNKNOWN

• vaakuum
    Kérdéseim lennének az előbbre tartóktól:

1) Az oktató módban az első küldetés tényleg arról szól, hogy 3 ember megdöglik, amikor meglátják az első psy-kontrollos sectoidot? Szépen lépegettem oda, ahová mutatta, aztán egy figura ért haza élve...

2) az világos, hogy egyforma katonákkal indul a történet. De azt nem én dönthetem el, hogy melyik figurából mit csináljak? Az első csatám egyetlen túlélője kapott egy bazookát. Aztán a VIP küldetés után lett három katonám, akikből elvileg mesterlövészt kellene csinálni. A legjobb az a figura volt, aki végül egyetlen ufót sem ölt meg, egyet sem lőtt, és mesterlövésznek? Mert a többiek legalább egy-lövés-egy-találat elven gyaktak, ha már a puska használatára kényszerültek. Bár inkább gránátokkal és a bazookával operált a csapat. Az autók másodlagos robbanása a gránátozás után az kifejezetten tetszik.

3) Kaptam valami kutatást-fejlesztést, aminek eredményeként gyártottam puska-távcsöveket. A puska-távcsövet cvsak a gránát helyére lehet berakni? Azt nem a fegyverre kellene felszerelni? Tökre örültem, milyen jól fog kinézni a puskájuk, erre az egyik leghatékonyabb eszközről kellene lemondani miatta???