XCOM: ENEMY UNKNOWN

• Masakari
    Engem nem nyert meg.

Vannak jó megvalósítások a játékban amik tetszenek de összességében engem rohadtul zavar pl hogy az embereim csak misst lőnek még akkor is amikor már van pár előléptetések az ufok meg folyton pofán lőnek bárhonnan “aha,hogyne”...

LMG-vel közvetlen közelről(3 kocka lófasz százalék kb 20-30 között a találatra+miss akárhogy lövök(3 kockáról azért ez röhej),aha…),ugyanazt az alient assault rifle-el kb 8 kockáról 80+ százalékkal simán kilövi a másik katona…ki az a töketlen barom aki LMG-vel nem bír 1 közvetlenül a pofája előtt álló célpontot eltalálni.

best of 2: sniper mért találna el bármit is…ufo overwatchból pálya másik végéből kis pisztollyal,sima liba… 1 halott…aha

best of 3: adott szitu.Alien előttem kb 4 kockára 1 pad mögött,már 1 mozgást elhasználtam 2 életem van. A elbújok,B megpróbálom lelőni. 58%-al találom el. 10szer lőttem rá(töltöttem) és 1szer SEM!!!! találtam el.várjunk csak 58%??? bullshit jó az nullának is. És itt ki és léptem mert már fáj a fejem attól a mennyiségű lószartól ami ebben a játékban van.