• narumon
    "Sűrű? Ember, nagyon durva fejlődés van és túltermelés."

Ezzel tisztában vagyok, de kicsit ez engem a PC VGA piacra emlékeztet. Elkezdte az NVidia a féléves fejlesztési ciklust, és egy ideig ment is amíg a sok hülye tárazta az újat, de nagyon gyorsan rájöttek az emberek, hogy minek vegyenek mindig új VGA-t? Most meg látjuk, hogy szenvednek a VGA kari gyártók.
    Nekem iphone-om van. 4-es. Azóta már kint van a 4S (több mint 1 év telt el), mégsem cseréltem (és sokan nem). Ehhez képest a Samsungnál nemrég jött ki az S2 és már mindjárt itt a három. Persze ameddig szar van addig veréb is.

"Amúgy is a táblagép és a mobil össze fog olvadni a jövőben."

Ezt jelenleg nem tudom elképzelni. Táblánál a használható méret 10" a telefonnál meg max 4" körül. Biztos vannak egyesek akik szeretnek 10" eszközzel telefonálni, vagy egy 4" kijelzőt táblaként használni, de szerinte azért a nagy többség nem ilyen. A samsungnak az a mittoménmilyen bazinagy telefonja is éppen elég ilyesztő, ráadásul tábla feladatokra még mindig teljesen alkalmatlan.

"A laptop meg a nettop kikerül a piacról és a köztudatból."

Laptop nem fog, azok kellően erősek lehetnek ahhoz, hogy az asztali gépet váltsák ki.

"Sorrendben iOS, Windows mobile, Android. Az Android még mindig döcögős."

Ezzel egyetértek. Nálam is ez a sorrend.

"Ja és hiába két meg négy magos egy processzor. nem az zsámít, hanem az architektúra. Pl emékszem makro kijöttek a 2 GHz-es Atomok, nem értek fel az 1,3 GHz-es Duronhoz!"

Ez így van. Sok tudatlan a Ghz-eket kajálja holott annak vajmi kevés köze van a sebességhez.