• Magyar Betyár
  #82
  A rák a mondern kor pestise. Soha nem fogunk megszabadulni tőle mert mi magunk generáljuk a kialakulását azzal, hogy a természetes táplálékunkat mindenféle nem természetes dolgokkal töltjük meg!
  Nézte már valaki meg alaposan, hogy mi van azokban a dolgokban amiket megeszünk manapság? Egy sima egyszerű fehér kenyér már legalább 5 olyan mesterséges adalék anyagot tartalmaz(ízfokozó, stabilizátorok, stb) aminek semmi köze a régimódi kenyérhez. Mindenhol kemikáliákkal vagyunk körülvéve. Mosóporban a lakás bútoraiban a kocsiban az utcán mindenhol olyan anyagok vannak amik ezelött 100 évvel még nem léteztek és ezeket az anyagokat korlátlan módon mindeféle formában visszük be a szervezetünkbe.
  Az ember szervezete evolúciós szempontból sokkal lassabban fejlődik mint a környezete. Egyszerűen nem bírja tartani a lépést és nem tudja kezelni azt a rengeteg idegen dolgot amivel az elmúlt 50 évben találkozott. ennek a rengeteg idegen anyagnak köszönhetően sokaknál alakul ki a rák különböző fajtája. Akinek sajnos az immun rendszere ezt nem bírja megfékezni annak nem sok esélye van.
  Azt mondják a rák mindenkiben ott van a kérdés az valamilyen szervezetbe bekerült anyag hatására beindul e a sejtburjánzás vagy sem. Ez csak idő kérdése.
  Annak aki egészségesen él több esélye van de az sem garancia. Van amikor egy sportoló és egészségesen táplálkozó esik áldozatul és egy alkoholista homless meg túléli. Ez mindig egyénfüggő.
  Lehet hogy 10 generáció múlva már eltűnik a rák mert az ember szervezete folyamatosan alkalmazkodik.