• Zocsi
    Nem hakniztam, pont azért írtam le, mert tartottam vele a kapcsolatot és elmesélte, hogy min megy keresztül. A pali egyébként fiatal korában technikus volt egy kórházban és oda meg vissza istenítette az egészségügyet meg modern orvostudományt. Önszántából feküdt be a kórházba, aztán alig akarták kiengedni... Nem lázításként írtam le - inkább, mint érdekes történet. Szvsz mind az modern orvostudománynak, mint az alternatív gyógymódoknak van helye a gyógyításban, sőt mi több egymást jól ki is egészítik. Persze az életmód okozta belső elváltozások ellen egyik se segít tökéletesen.

@mad mind (#65): A kórház kezelés során nyilván szarabbul éli meg a helyzetét az ember, de ez sokszor abból adódik, mert az orvosok nem mondhatnak konkrétumokat, nehogy a beteg értetlenül pánikoljon, viszont közben megy belül a kombinálás ezerrel. Őt se látták el információval az állapotával kapcsolatban, csak hol ezt mondták, hol azt... Amúgy érdekes, mert a pasas egója tökre elszált a kilábalás után. Megszakította a kapcsolatot is, etc. Azóta úgy tudom él és virul, legalábbis a FB-os fotók erről tanúskodnak. Én ezt nem nevezném hősködésnek.

@teddy bear (#59): Szerintem a lényegen nem változtat. :)