• leone92s
    #95
    igen, vannak még apróbb hülyeségek, de szerintem sokszor irritáló tud az lenni ha valaki ír a faladra, csak úgy. természetesen ott van a törlés opció, de tételezzük fel hogy te nem nézed meg csak 3 nap múlva a facebookod, lehet addigra egy lejárató üzenet mindenkihez eljut (ezt természetesen kilehet védeni azzal hogy letiltod ezt a funkciót, de valjuk be: ezt nem sokan tették meg).
    egyenlőre úgy érzem, jobb ez így, mert ha akarod, tagelheted az ismerősöd +előjáróval a saját postodban, esetleg még a láthatóságot is lecsökkentheted csak rá, így szinte privát üzenetet alkotva.
    Én úgy gondolom a saját streamem legyen a sajátom, más ne irkáljon oda (gondolok itt amikor születésnapod van és több 10 neadjisten több 100 post van a faladon... az olyan mintha kinulláznák a faladat, hiszen csak az fog látszódni, másrészt meg egyáltalán nem személyes, de ez csak egy vélemény...)

    egyenlőre engem még az is foglalkoztat, hogy nincs ú.n. direct message, legalábbis egy ahhoz hasonló app van androidra, de az oldalon nem látom ezt, vagy csak én vagyok vak (mondjuk lehet az is hogy jól elvan dugva).

    BTW, mostmár én is értem andrew barátunkat (bocsánat hogy nem idézem rendesen a neved, de azok az _ rendkívül kényelmetlenné teszik a neved gépelését), akkor valami a rendszerrel lehet a probléma, vagy mi vagyunk mind sötétek :)

    Így zárásként azt érzem, hogy mindig lesznek akiknek nem tetszik az aktuálisan hypeolt oldal, de mégis használni fogják mert azon lehet majd elérni az embereket. Egyenlőre remek stratégiának érzem, hogy a g+-t beépítették az ICS-be, mert így több emberhez fog eljutni, többen ismerkednek meg vele.