Szefmester#80
Akkor nem értünk.. egy zsenit nem lehet megérteni. De a kedvedért kipróbáltam két haver segítségével. Én felvettem őt követésre és egy másik haver engem vett fel követésre, a 3. emberke meg közös ismerős volt. Amit én írtam közösben azt látták mindketten, amit meg csak a barátaimnak azt meg csak a barát. Amit meg az írt akit én figyeltem én láttam, meg a haver is.. Amit meg a barátainak írt azt meg nem láttam. Nyilvánvalóan aljas módon szénnéspammelte a falat ezzel.
Fujj.. hát hogy lehet ilyen valami... feliratkozok rá és látom amit ír.. És ő is a enyém. undorító. De fura módon amit előtte írt az ismerőseinek nem látom. :S Aljas varázslat... mi az hogy nem látok olyan üzenetet amit nem nekem szántak azért mert pl megengedtem hogy jöjjenek az üzenetek.
Ha nem agyatlanul üzengetsz mindent nyilvánosnak beállítva akkor a követőid nem fogják látni, meg úgy általában csak azok akiknek küldöd. Akit meg te veszel fel az már a te dolgod. ha olyan ismerőseid vannak akik hobbiból spammelnek akkor szíved joga felvenni a köreidbe. De meg kell értened azt az egyszerű dolgot. ha valakit nem veszel fel a köreidbe az nem látja csak a nyilvános üzeneteid, és fordítva. A követésen kívül meg minden más csoporthoz visszaigazolás szükséges, azaz mindkét félnek bele kell mennie a kapcsolatba. ha meg spammel akkor letiltod. Olyan üzenetek soha nem fognak nálad megjelenni amiket te nem engedsz megjelenni.
Arról pedig jelenleg nem tudok hogy olyan üzenetek is megjelennének az ÉN falamon amit egy akárki (mégha követ is engem) kiír egy másik ismerősöm oldalán.