• Szefmester
    Most én komolyan nem értelek.. lehet még az esti bólé van a fejemben, de attól hogy én beraktam egy embert a követés köreimbe attól még Ő nem fogja látni hogy én mit írok, legyen az nyilvános vagy családi meghívó, vagy csak köszönet a barátaimnak a buliért. Azt viszont ÉN látni fogom amit ő ír nyilvánosan.. ha nem tetszik hogy spammel akkor kiszedem a követésből. Ha engem rak be magához a követésbe akkor meg ő csak annyit fog látni hogy Boldog új évet kívántam mindenkinek, de azt hogy a családomnak megköszönöm a karácsonyi ajándékokat már nem.

Ha Ő fel akar venni téged a köreibe (ami nem a követés) akkor NEKED vissza kell igazolnod azt. Mert egészen addig SEMMIT nem látsz tőle, így nem tudja szénnéspammelni a falad. Ha pedig a kretén spammert ismerik az ismerőseid akkor mi van? NEKED attól még NEM kell bejelölnöd.

Most akkor az már spammernek számít aki ismer 10 haveromból 8-at és ráadásul most hétvégén együtt is buliztunk de nem beszélgettünk, és ő úgy van vele hogy bejelöl? De kit zavar ha bejelöl? Nem jelölöm vissza és kész. Ha meg kitartóan jelölget újra és újra, akkor fogod magad és letiltod, de esetleg még írhatsz neki egy kedves üzenetet hogy hagyjon békén. Ha továbbra is jelölgetni akar pl új regisztrációval akkor írsz egy keményebb levelet..és jelented.. Ha megint jelölget új reggel... akkor szólsz pár haverodnak megkeresitek és "megbeszélitek pár ólmosbot társaságában" hogy ne merészeljen még egyszer zaklatni mert a kis botocskákat 8an fogjátok egyszerre feltolni az ánuszába miután véresre vertétek az értetlen fejét. Ennyi..

Ha meg az ismerőseid spammelnek össze vissza akkor az ismerőseiddel beszéld meg a dolgot vagy a profilodban állítsd be hogy kit nem akarsz olvasni. A kifogásaid olyan ember benyomását keltik aki hisztizik mint a kisgyerek amikor elvették a nyalókáját. Ne a rendszert hibáztasd ha te nem érted azt...