Azt allitod:
a) G+ -on csak elegedett felhasznalok vannak, mivel aki hasznalja, az elegedett, aki nem, az ugyse hasznalja
b) Facebookon nem csak elegedett felhasznalok vannak, mivel az se (feltetlen) szereti aki hasznalja
Ezt az a) allitast probaltam azzal megcafolni, hogy jomagam es ismeroseim (akik kb a facebook ismeroseim 10% aki atjott abban az idoben, tehat kb reprezentalja a 600 millio vs 60 millios allast ami most facebook vs G+ ha jol sejtem), tehat mi mar akkoron sem voltunk feltetlenul megelegedve a G+ nyujtotta szolgaltatasokkal, azaz abban az idoben, mikor hasznaltuk, nem teljesult az allitasod, es ebbol konnyen feltelezheto, hogy ez a G+ jelen allapotaban is fennall, igy teljesen irrelevans, hogy azota toroltem-e vagy sem.
Tovabba megprobaltam azt is megmutatni, hogy ugyanez a szerintem hibas logika, miszerint aki hasznalja az szereti is, ugyanolyan konnyen atultetheto lenne a facebookra is, de ez rogton ellentmondana b) allitasnak.
Nem azt mondom a G+ rossz rendszer, de nekem nem jott be es nem is jon be, igy nagyon nem ertek egyet azzal, ami #15-ben kijelentes szeruen, globalis megfigyeles szintjen elhangzott: "A Facebook-ot szinte senki se szereti, de mindenki használja. A G+-t kevesen használják, de akik használják, azok szinte imádják - annak ellenére, hogy a riválisához képest egyelőre kevesebb szolgáltatást nyújt" mivel sajat kozvetlen kornyezetembol is tudtam ennek ellenkezojere kozelmultbeli peldat felhozni. Igy szerintem ez egy elfogult es nemkicsit ferdito kijelentes, mindossze ennyi a bajom.