Szefmester#21
Persze, lehet keresni mindenfélére, de kérlek ha meg akarok találni valaki akiről tudom hogy XY városban él, és a vezetékneve "kovács" , meg kb velem egyidősnek tűnt akkor a keresési találatok számát hirtelen lecsökkentem egy olyan szintre amit pár perc alatt átnézek, és nem kell az összes kovács vezetéknevűt végignéznem, pláne ha nem is rakott ki magáról profilképet, mert nem éppen spongyabobként emlékszem rá, hanem egy hosszúhajú rockerként.
Tudom, tudom.. ehhez az embereknek is meg kell adniuk magukról a megfelelő infókat, és nem poénként Ugandát jelölni meg tartózkodási helynek a nevüket meg nem leet vagy cirill írásmóddal kirakni. De ha a nevén kívül tudok még infót róla, és azt ő közölte, elég pl a kor is. Akkor máris könnyebben megtalálom. Teszem azt keresem Budapesti Nagy László ismerősöm (nincs ilyen) simán névre iwiwen 772 találatot kapok. Tudom hogy kb velem egykorú mert évfolyamtársam volt anno a suliban. jujj... máris csak 47 találatot kapok ha megadok egy 4 éves intervallumot. De tegyük fel lusta vagyok, és még ez is sok találat.. de tudom hogy nemrég összejött valakivel.. tehát kapcsolatban van... 14 találat, és most már csak 14 ember adatlapját kell végignéznem képekkel mindennel hogy tényleg azt jelöljem be akit ismerek.