• B0nFire
    Tényleg ennyire nem vagy képes elrugaszkodni a talajszinttől? A címben lévő "spanyol" jelzőt tetszés szerint helyettesítsd be bármilyen nemzetiséggel, a cikk szereplőjét pedig a kedvenc íróddal (ha van ilyen). Aztán próbáld meg végiggondolni a problémát abból a szemszögből. Régen nem X-ről vagy Y-ról van szó. A lábujjam körmét nem érdekli speciel EZ a nő. Az viszont érdekel, hogy ha egy szerző ilyen elhatározásra juthatott, ennyi erővel bármelyik szerző is ugyanígy tehet a jövőben. Ez az igazi probléma, de úgy látszik, nem látsz tovább az orrodnál.

"És te már alkottál valamit?"

Ha már így rákérdeztél: igen. Mondhatni. 16 éven keresztül voltam aktív zenész kb. 8-10 bandában működtem közre mint szerző. Ez több száz dalt jelent. 16 év után is csak azért lettem passzív, mert megromlott az egészségem, amúgy még mindig muzsikálok itthon, de már csak a magam örömére. Amúgy, ha kíváncsi vagy, mutogathatok még egy-két dolgot, amit passzív koromban csináltam. (Ehhez az egészhez amúgy a fórumnak semmi köze nincs, csak olyan pofátlanul rákérdeztél, hogy nem hagyhattam ki egy ekkora labdát.)

De akkor én is visszakérdeznék: te már alkottál életeben valamit? A semmiből valamit? Vagy csak a trollkodásban vagy ilyen élenjáró, hogy még a nickedben is büszkén viseled?