• narumon
    #32
    "Ha viszont azért veszi a steve jobs könyvet mert Iszar rajongó, akkor igenis "hülyébb, és zombibb" mint a normális emberek,"

    Igazada van, de ne általánosíts! A könyvet ugyanis több informatikus ismerősöm is megvette, olyanok is akiknek egyetlen alma termékünk sincs.

    "Viszont nem sírnák tele a párnájukat a vindows felhasználók minden este, ha netán meghalna."

    Az már csak a te agyadban kialakult kép, hogy OSX,iOS userek ezt csinálják. Szomorú ha általánosítasz.

    "(Egyébként itt érdemes megjegyezni hogy sokkal okosabb volt Gates, mert ahelyett hogy haláláig melózott volna, eljött a pillanat amikor azt mondta elég. Persze ez csak egy zárójeles megjegyzés)"

    No ezt végképp nem értem. Mi köze az észnek a munkához vagy a munkamorálhoz? Van aki így viszonyul a munkához van aki másképp. Ha én holnaptól nem dolgozom egy kanyit sem akkor sem történik semmi, a bevétel valószínűleg akkor is jönni fog, max egy idő után kockára unnám magam. Másik példa; barátom apja aki nyolcvanon túl van, egyetemi professzor, minden nap bejár ma is az egyetemre, a sokadik könyvét írja most éppen folyamatban, és éppen új szabadalmat is készül bejegyeztetni. Hülye lenne? Nem hiszem, szerintem sokkal nagyobb hülye lenne ha otthon ülne és barátok köztöt nézne a szenvedélye helyett. Arról nem is beszélve, hogy így hogy karban tartja az agyát abszolút képben van, nem olyan mint az 55 évesen nyugdíjba vonult bácsika aki utána csak az újság és tévénézés mezsgyéjén mozgott - most hetvenhez közel azt sem tudja sokszor, hogy mi történik körülötte.

    "Jól mennek amúgy ezek az apple-s cikkek az sg-n igen, mert van sok tudatlan, akik csak fikázni tudnak, vélt, vagy hallott dolgok alapján, és napokon keresztül visszalátogatnak ők ide. ;)"

    Mert kíváncsiak rá hogy mit mondanak a többiek. Ezt hívják beszélgetésnek. Csak kár hogy még mindig nem látod hogy mi a baj azzal, ha valakiért annyira rajonganak az emberek, mint jobs -ért.