• usersg
  #30
  "Nevetséges vagy."

  Na ne mondd... :)

  "Az egy dolog hogy te nem szeretsz könyvet olvasni,"

  Micsoda ok-okozati összefüggést sikerült leszűrnöd. Tehát ha jól értem, akkor ha lesz*rom hogy meghalt a steve jobs, és lesz*rom az életrajzi könyvét is, akkor nem szeretek olvasni..... ahhha.

  "vagy hogy nem érdekel semmi,"

  Újabb gyöngyszem... ha kijelentem, és érvekkel alátámasztom hogy az apple esetében egyáltalán nem a megszokott termég <-> vásárló összefüggés működik, és rávilágítok hogy mekkora személyi kultusz működött (működik) mögötte ma is, akkor engem "nem érdekel semmi". Mert ugye aki nem vágódik hasra jobs előtt, azt nem érdekli semmi....

  "de ettől még más nem hülyébb vagy zombibb, akit érdekel valami."

  Ha viszont azért veszi a steve jobs könyvet mert Iszar rajongó, akkor igenis "hülyébb, és zombibb" mint a normális emberek, akik termékeket vesznek, nem egy "szelet steve jobs" -t amikor új telefonért mennek a boltba.

  "Bill Gates sztorija is közel olyan érdekes lenne, mint ez. Biztosan tanulságos is."

  Viszont nem sírnák tele a párnájukat a vindows felhasználók minden este, ha netán meghalna. (Egyébként itt érdemes megjegyezni hogy sokkal okosabb volt Gates, mert ahelyett hogy haláláig melózott volna, eljött a pillanat amikor azt mondta elég. Persze ez csak egy zárójeles megjegyzés)

  "Jól mennek amúgy ezek az apple-s cikkek az sg-n igen, mert van sok tudatlan, akik csak fikázni tudnak, vélt, vagy hallott dolgok alapján, és napokon keresztül visszalátogatnak ők ide. ;)"

  Mert kíváncsiak rá hogy mit mondanak a többiek. Ezt hívják beszélgetésnek. Csak kár hogy még mindig nem látod hogy mi a baj azzal, ha valakiért annyira rajonganak az emberek, mint jobs -ért.