"De blogolni vagy szöveget bevinni már necces."
Én szoktam vele blogolni. Kérdés milyen jellegű a blog. Ha néhány sor szöveget kell beírni és képeket megosztani akkor tökéletes. Regény jellegű blogot nem írnék vele.
"Tehát faszbúkolni nem sok értelme van."
Én ritkán faszbúkolok mert az egész egy hülyeség, de miért nincs értelme ipadon faszbukolni? Aki facabookot használ annak pl tökéletes. Oda sem oldalakat írnak. Néhány mondatot meg pillanatok alatt lehet vele írni (kiegészítő billentyűvel meg akármennyit)
"Mivel nem játssza le a flash-t, egyenlőre még netezni sem jó."
Hagyjuk mert ez a baromságot. Milyen nezetéshez kell flash? Engem a flash hiánya soha nem zavart, olyannyira, hogy a netbookomon soha nem is volt telepítve. Ez már rég lejárt lemez, ráadásul a jövő is a flash eltűnése felé mutat. Abszolút felesleges.
"Az operációs rendszere egy fosch."
Tedd hozzá, hogy szerinted!
"Az egyébként működne, hogy a házimozit összekötjük vezetéknélkülin a tablettel, és a tablet csak háttértár, és "távirányító" a házimozihoz.
De szerintem ilyen egyenlőre nincs."
Hogy ne lenne. Még a műholdvevőmet is tudom vele irányítani, sőt a műsort vagy a felvett műsort is meg tudom nézni a padon keresztül.
"Ez egy jó ötlet lenne, és már régen megléptem volna Jobs helyében. Az tényleg innovatív lenne."
Egy csomó ilyen van, nem kell hozzá innovatívnak lenni. Nagy gyártók komplett olyan médialejátszókat csinálnak aminek külön ipad/iphone és ritkábban de android programja is van.
"Mi lenne, ha nem lehetne wlkman meg mp3-lejátszó, mert a Sony első volt a walkmannael a 80-as években, ha nem lehetne távirányító a tévénkben, mert valaki egyszer kitalálta."
Húúú az nagyon rossz példa volt, a Sony-t évtizedekig perelték a walkman miatt például, mert a Sony ellopta az ötletet és nem akart fizetni érte. A távirányító szintén nagyon rossz példa, Tesla találta fel és védette le, a későbbi más elveken működő modelleket pedig mindig az aktuális kitaláló. Természetesen a használata után jogdíjat kellett fizetni. Szóval ez két nagyon nagyon rossz példa volt. (Sőt még Apple vonatkozása is van mert a tanítható távírányító Wozniak találmánya)