Toronymagasan vezeti a tábla PC-piacot az Apple
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha felsorolod, hogy melyek azok a számítástechnikai tevékenységek, amiket rendszeresen mûvelsz és tablettel lehetetlen, vagy kényelmetlen lenne elvégezni, rögtön kiderül, hogy a felhasználók jelentõs százaléka ezekkel a dolgokkal tökre nem foglalkozik. Ezek az emberek simán lemondanak a PC-k adott funkcióiról (amiket eleve nem használnak), ha cserébe jobb hordozhatóságot, kényelmesebb kezelést és hosszabb aksiidõt kapnak. Nem azért, mert igénytelenek, hanem mert ez a legoptimálisabb megoldás a számukra.
Egyébként az az érved, hogy ez az egész tábla divat majd kifullad és csak az apple rajongók fanatizmusa tartja fenn, a vallásos érvelés mintapéldája: adott egy jelenség (tízmilliók vásárolnak tabletet), ami ellent mond az elméletednek (hogy a tablet koncepció hülyeség), ezért inkább elfogadod, hogy az egész világ irracionálisan mûködik, mint hogy belásd az elméleted kudarcát (azaz talán a tablet még sem hülyeség _mindenkinek_). A probléma csak az, hogy igazából tök mindegy, hogy egy vallásos fanatikus hogyan értelmezi félre a világban zajló valós folyamatokat, azok a kedvéért nem fognak megváltozni. Tehát ha szerinted az iPad-ot azért vásárolják tízmilliós nagyságrendben, mert a világon tízmilliós nagyságrendben rohangásznak az agymosott applebuzik, akkor mondogasd nyugodtan, mások is mondogatják, hogy a Föld lapos, mégsem zuhannak le a mûholdak.
Most szándékozok táblagépet venni, nem ipadet, hanem egy igen alap, olcsó "androidos szart" (kinek hogy tetszik 😊 ) A kütyü 79$, ICS fuit rajta, blabla... hogy mire kell? Hetente sokat vonatozom, egy alkalommal olyan 2.5 órát, majd ezt 1 nap múlva vissza. Filmnézésre, esetleges netezésre fogom használni, hogy agyoncsapjam az idõt. Azonkívûl látássérült is vagyok, szóvla díjazom a nagy kijelzõt, de ez gondolom érthetõ, és (ez a szempont) egyedi eset.
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
Mint ahogy az apple mögé sem. Ne nevezzük már kreativitásnak és dizájnnak a világ legegyszerûbb és legelcsépeltebb formáit, csak mert azt mondja valaki(aki el akarja adni) az dizájnos... Olyan ez mint a modern mûvészetek. Ráhánynak egy lapra, valamelyik okos azt mondja ez igen látja benne a... (és valamit belemagyaráz) majd a többi már milliókat fizetne érte 😊
Ez egyszerûen csak az emberi hülyeség láncreakciója, nem véletlen a mondás sem hogy 1 bolond 100-at csinál.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Megjegyzem a mai táblagépek között teljesítményben felülmúlja a legtöbb konkurens számítógépét. Kijelzõ minõségben, érintõ képernyõ érzékenységében, processzor teljesítményében, akkumulátor teljesítményében stb.. Elegáns és hasznos.
Személy szerint ismerek olyan személyt akinek 2db is van.. Egyiket üzleti megbeszéléseken konzultációkon alkalmazza, másikat pedig szabadidõs tevékenységek böngészések stb..-re Rettentõ hasznos alkalmazásokat készítettek rá, ha egy könnyû gyors és jó benyomást keltõ táblagép kell akkor remek választás..
A számítógépei emberségesebb áron is verik a legtöbb konkurenst, de az már kicsit komolyabb iparág ahol azért vannak vitatott elemek..
Aki nem akar az almából egy harapást az ne nyissa ki a száját..
u.i.: Nem szapulom a többi készüléket, sem lehúzni nem akarom. De addig amíg nem elsõnek lépik meg azt, amit az Apple addig nem is törnek elõrrébb a piacon.. Lásd mobilban a Samsung Galaxy Ace (Iphone 4G) színte teljesen megegyezik a külseje a teljesítménye kicsit jobb, bár majd 1 évvel késõbb jött ki mint a 4S... Semmi egyediség semmi kreativitás nem társul a technika mögé..
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Na ezzel le is írtad a lényegét. Ráadásul az "én" nagybetûvel... LOL 😄DDD
A többi pontban is kb ennyi igazság van, mármint hogy mi mindenre jó az ájped (kirakni az asztalra ebédkor, szigorúan képernyõvel lefelé, hogy látszódjon a logó - ennyi).
- játszani HD minõségben.
- filmet nézni HD-ban.
- zenét hallgatni.
- netezni.
- irigykedést kiváltani a többiekbõl.
- dolgozni.
- 9,7"-es GPS.
És igen, nagyon jó érzés, amikor mindenkinek csorog a nyála körülötted, amiért ilyen cuccaid vannak. Ennyi pénzért el is várom, hogy mások essenek hasra. Tudnék Én venni 100 sima e-tintás e-book olvasót, de attól nem nedvesedne be a kiszolgáló lány a kávézóban...
Ja és hogy az Android alkalmazások sokkal jobbak és többen vannak, ezt még így látatlanba is aláírom, mert egy-két iPad alkalmazás tényleg valami hányadék és annál csak jobbat lehet írni... És ebbõl élek Én. Köszi Apple! <#puszi>#puszi>
\"Jobb a Linux... De akkor se kell!!! :P :DD\" Írtam egy ingyenes alkalmazást magyar nyelven: http://logout.hu/bejegyzes/deta/egy_hasznos_alkalmazas_tolem_nektek_sok_szeretette/hsz_1-50.html
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!
de egyébként aláírom h másuser != csõlátású almafan, remélem most már minden ok és megtalálod a lelki békét...
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu