"Vmi link erről? De ha az nincs (mert nem lesz):"
Az ellenkezőjéről sem.
"nézz körül, és mondjál 1 db létező embert, aki ilyen."
Más forumban soroltunk egy párat már.
"Az én ismerőseim között nincs ilyen."
Pontosan. A TE ismerőseid között nincs ilyen.
"Vagy Excelt használ, vagy Wordot, vagy szimplán csak flashes játékokkal játszik (torrentet fel se hozom)."
Excel és Word nekem az otthoni gépemre fel sincs telepítve pedig én üzletember lennék vagy mifene, de kapásból tudok a környezetemből minimum egy tucat embert aki szintén nem excelezik meg wordözik otthon. Sőt az excel és word fájlokat az ipadon is van lehetőséged megnyitni, szóval elolvasni el tudod (ha nagyon akarod szerkesztő is van rá), de nyilvánvalóan nem erre van és pont erről beszélünk.
Torrent: Barátom még mindig szép pénzt keres abból, hogy emberek megkeresik, hogy valami írjon ki, töltsön le. Fogalmuk sincs róla mi az a torrent és hogyan működik.
"A tablet lehet egy másodlagos valami, amely pozíciójáért küzdhet az okostelefonnal. De PC-t kiváltani..."
Nem az asztali PC-t kell vele kiváltani. Nem is arra van. A notebookot meg a netbookot viszont nagyon jól ki lehet váltani nagyon sok helyen.
"El lehet vele tölteni az időt. De még annyira se tudja helyettesíteni a PC-t, amennyire a tv-t (mert azért valljuk be, ahhoz közelebb áll mint egy PChez)."
Azért nekem van, hogy napokig nem kapcsolom be az asztali gépet, mert a kis otthoni dolgaimnak. Email, youtube, hírek, olvasás, stb. Tökéletesen megfelel. Nem a videoszerkesztést akarják vele kiváltani, de hány ember van a világon aki videót szerkeszt? (Én barátaim közül egyet sem tudok mondani pedig nem kevés van)